Je 90 ml Sunar AR pre 3-týždňové bábätko veľa?
Ahojte baby chcem sa spýtať mám 3 týždňové bábätko a papá mi Sunar AR a vipije 90 ml každé 3 hodiny nie je to veľa keďže pije husté mlieko ? Nemalo by vydržať aspoň 4 hodiny ? V lekárni mi odporučili Sab Simplex aby som mu dával do každej fľašky aby ho nebolelo bruško
@danielahamar neboli ho bruško len preventívne mu dali keďže má husté mlieko aby ho nezačalo bolieť a aby ho nezapekalo
@mariaalina002 nedávala by som nič ,pokiaľ ho neboli a skrz času za mňa ok
Na to si ako prisla? Nie, nemal by vydrzat 4h, je to novorodenec a hustota mlieka nema nic spolocne s tym kolko vydrzi. Odhalila si nieco aj do buducna : je zbytocne ladovat dieta na noc kasou, neprespi do rana. V lekarni su tiez trosku mimo, ale ok, SabSimplex neuskodi (ale pokial dieta nema problem s nafukovanim tak ho ani nepotrebuje).
@mariaalina002 umelé mlieko sa ma dávať každé 3 hodiny, nie 4. Takže to je v poriadku. A dávať dieťatu niečo len tak pre istotu sa mi zdá na hlavu. Kým je spokojne a dobre prospieva, zbytočne nerieš.
Po sab simplexe bolo mojej zle, takze vsetky taketo odporucania uz uplne ignorujem
Ďakujem vám baby za rady naozaj ste ma trošku ukludnily a som rada teda že je všetko v poriadku ☺️☺️☺️
ja som davala AR na predpis od dr. nas stiahol v tom veku 120 ml a vkuse bol hladny

Bolo ho brucho pri AR mlieku? No tak ho nemôže a tým pádom bezlaktozove, ak ho bude bolieť aj potom, tak bez bielkoviny kravského mlieka. 3 hodiny je podľa mňa super