icon

Je 90 ml Sunar AR pre 3-týždňové bábätko veľa?

mariaalina002
4. mar 2025

Ahojte baby chcem sa spýtať mám 3 týždňové bábätko a papá mi Sunar AR a vipije 90 ml každé 3 hodiny nie je to veľa keďže pije husté mlieko ? Nemalo by vydržať aspoň 4 hodiny ? V lekárni mi odporučili Sab Simplex aby som mu dával do každej fľašky aby ho nebolelo bruško

danielahamar
4. mar 2025

Bolo ho brucho pri AR mlieku? No tak ho nemôže a tým pádom bezlaktozove, ak ho bude bolieť aj potom, tak bez bielkoviny kravského mlieka. 3 hodiny je podľa mňa super

mariaalina002
autor
4. mar 2025

@danielahamar neboli ho bruško len preventívne mu dali keďže má husté mlieko aby ho nezačalo bolieť a aby ho nezapekalo

danielahamar
4. mar 2025

@mariaalina002 nedávala by som nič ,pokiaľ ho neboli a skrz času za mňa ok

anavixy
4. mar 2025

Na to si ako prisla? Nie, nemal by vydrzat 4h, je to novorodenec a hustota mlieka nema nic spolocne s tym kolko vydrzi. Odhalila si nieco aj do buducna : je zbytocne ladovat dieta na noc kasou, neprespi do rana. V lekarni su tiez trosku mimo, ale ok, SabSimplex neuskodi (ale pokial dieta nema problem s nafukovanim tak ho ani nepotrebuje).

nikpa
4. mar 2025

@mariaalina002 umelé mlieko sa ma dávať každé 3 hodiny, nie 4. Takže to je v poriadku. A dávať dieťatu niečo len tak pre istotu sa mi zdá na hlavu. Kým je spokojne a dobre prospieva, zbytočne nerieš.

evcagabi
4. mar 2025

Po sab simplexe bolo mojej zle, takze vsetky taketo odporucania uz uplne ignorujem

mariaalina002
autor
4. mar 2025

Ďakujem vám baby za rady naozaj ste ma trošku ukludnily a som rada teda že je všetko v poriadku ☺️☺️☺️

zobaka
4. mar 2025

ja som davala AR na predpis od dr. nas stiahol v tom veku 120 ml a vkuse bol hladny