Je hustá konzistencia mlieka Beba Sensitive normálna?
Pozdravujem dievčatá …. Chcela by som sa Vás opýtať či máte skúsenosti s mliekom Beba Sensitive ? Maly pil rôzne mliečka a dnes sme začali dávať Bebu Sensitive a dosť som zaskočená z konzistencie pretože som si všimla že mlieko je veľmi husté a mazľavé.( zľakla som sa ) Prosím napíšte mi či je to normálne alebo nie …. Ďakujem veľmi pekne za odpovede 😊
@katarinap183 ahoj, nase babo ho pije asi od 7.tyzdna, teraz ma 9m
Mame ho na predpis. Ano, je mazlave. Mam taky davkovac na mlieko, takze si nachystam potrebny pocet naberaciek do davkovaca, do flasky dam vodu, naraz nasypem celu davku mlieka z davkovaca, riadne pretrepem, zohrejem v ohrievacke
Kedze peni, lebo som ho trepala, davam vzdy 25 kvapiek espumisanu detskeho
Babo je spokojne, pije ho s chutou
My mame koliky ako sme došli domov z pôrodníce … plačeme asi 18 hodín denne skúšame už všetko cez mlieka, rúrky, teple kúpele ,masáže ,espumisany, fľašky , vaničky ale nič nezaberá … pozerať na dieťa ktoré nonstop place a neviete mu pomôcť do toho nespite nechuti vám jedt je totálny masaker … ak by ste mali nejaké rady budem vďačná
My mame koliky ako sme došli domov z pôrodníce … plačeme asi 18 hodín denne skúšame už všetko cez mlieka, rúrky, teple kúpele ,masáže ,espumisany, fľašky , vaničky ale nič nezaberá … pozerať na dieťa ktoré nonstop place a neviete mu pomôcť do toho nespite nechuti vám jedt je totálny masaker … ak by ste mali nejaké rady budem vďačná
@katarinap183 my máme tiež bebu sensitivite a robili sa nám často Hrčky, ale keď dáme vodu “akurát “ tak sa hrcky nerobia. A mali sme tiež koliky , nie také silne ako vy čo ma mrzí. Dávali sme biogaia probiotiká ( tie dávam do dnes ) a SabSimplex kvapky. Kakali sme tiež z rúrkou, no ako maly podrástol samé sa to upravilo a kaká sám. Akurát že ta stolica je zelená kvôli železnú v mliecku . Držím vám palce ! 😊