Je vhodné zmeniť mlieko?
Ahojte,dcera zachviľu 3m.
Najprv kojena potom sme prešli na UM Beba expert pro HA1
Nebolo to dobre pre ňu,mala veľa vetry
Teraz máme Nutrilon allergy degistive care ( na základe toho,ze ja som ABKM) s malou na gastro ešte čakáme
Poďme k veci.
Prvých 5dni po zmene mlieka boli fajn
Od stredy je to katastrofa,boli ju bruško, ani mi nezje celú davku (občas sa stane ze ano) z 120ml zje niekdy 80ml.
Nepomáha nič niekedy uz ani espumisan ani masaze ani nic.
Mám skúsiť zmeniť mlieko za nejake obyčajne? Ze žiadne HA žiadne nič? Proste ze normálne rozmýšľam nad kendamilom.
Ale neviem ci je vhodne tak skoro zmeniť po 8dňoch
S pediatrickou som vcera volala vravela,ze ak to cítim tak tak mam zmeniť...lenže ja sa bojim co ak je ABKM aj malá a ja donej budem pchať kendamil 🫣 prosím poraďte mi.
@patrissaa pred 7r sme.mali koliky tiez najprv som.mala nutriolon co zapeklo ju úplne ako 14dnova dostala.koliky.zapchu krce atd....potom ze mame vyskúšať bebu lepsie ale nebolo ono...skusila som babylove velmi penilo ale uz opat lepsie....nakoniec cca v 3m. Sme dalo hippko a to zabralo...teraz.cakam druhe a viem ze dam.hned hippko a nebudem nic skusat co.mi donutili v nemocnici
Ahoj, v pôrodnici malý dostaval toto mliečko a pediatrička mi vravela, že ona mi ho predpisovať len tak nemôže buď gastro alebo spravíme klinický test, na základe neho mi ho na recept môže oredpisovať. Klinický test sa u nas robil tak, že sa meni mliečko my sme kvôli refluxu dostali nutrilon ar1 malý sice dosť bojuje s refluxom ale podľa kliniky ako su vetry, hnačka, hnis, hlien, krv v stolici neboli čiže sme tento nutrilon prestali uživať a ostali sme pri AR 1 ale teraz dost bojujeme 😅 ale už je to lepšie 🙂
Ako vyzerajú stolice? Vykaká sa spontánne?
Ako vyzerajú stolice? Vykaká sa spontánne?
@zenazaba no niekedy potrebuje pomôcť a v poslednej dobe sa mi stáva najmä ráno,že mi pyta niekedy aj skôr papať skrz toho že jej to "sanie" pomáha vykakat sa ale niekedy aj plačká na fľaši alebo ju "bije" a vtedy viem ze bude kako😀...kaká mi 2-3x za deň
@zenazaba no niekedy potrebuje pomôcť a v poslednej dobe sa mi stáva najmä ráno,že mi pyta niekedy aj skôr papať skrz toho že jej to "sanie" pomáha vykakat sa ale niekedy aj plačká na fľaši alebo ju "bije" a vtedy viem ze bude kako😀...kaká mi 2-3x za deň
@patrissaa a stolica je zlta, prazenivova, bez hlienov a krvi?
A ake ma dieta hmotnostne prirastky? A ako poznas, ze ju boli brusko? Ma ho tvrde, nafucane, pouzivas rektalnu rurku?
Espumisan s kazdym krmenim, nizsie davky mlieka (pribera nadmerne) a ak zmenit mlieko, tak az po schvaleni pediatrom. Nie po telefone, ale treba ist na amb, dieta odvazit, vysetrit... Existuju aj antikolikove UM. Pouzivaj RR vzdy ked je nafuknute brusko. Neboj, dieta si na nu nenavykne.
Espumisan s kazdym krmenim, nizsie davky mlieka (pribera nadmerne) a ak zmenit mlieko, tak az po schvaleni pediatrom. Nie po telefone, ale treba ist na amb, dieta odvazit, vysetrit... Existuju aj antikolikove UM. Pouzivaj RR vzdy ked je nafuknute brusko. Neboj, dieta si na nu nenavykne.
@zenazaba Od vcera je to tiez katastrofa nedovolí mi ani brusko chytiť pomasirovat hned začne plakat a priťahovať nôžky k brušku 😒 nemôže to byť aj tym ze napríklad nemá žiaden problem z mliečkom a ja donej pcham to allergy care? Máme doma kendamil obyčajný ale ja sa uz aj bojím meniť 🤐 ja som na prášky stoho ako prvorodička a nemá mi kto ani poradit zbláznim sa asi uz
@zenazaba a ešte plus vecer v noci zvykne mat zas vela vetry (akože neviem či to je ok az toľkokrát prdkať som rada samozrejme ale aj keď prdka boli ju bruško,probiotika dávam probiofix imun baby

@patrissaa ak mas pocit, ze by mohla mat ABKM, vyskusaj Aptamil Pepti Syneo