icon

Kde kúpim lacnejšie Sunar complex 1?

nikolino
21. jan 2013

Ahoj dievčatá poradte kde by som čo najlacnejšie zohnala sunár complex 1 kukala som aj tu v bazáre ale moc tu toho nieje našla som nutrilon za lacnejšie v rakúskej alebo polskej verzií škoda že niekto nepredáva takto sunár.

Strana
z2
zuzana723
10. feb 2014

@aluxka vyskúšam sa spýtať medzi kamoškami. my sme predčasne narodený, ale ich detičky majú od 4 do 5 mesiacov

gugu
10. feb 2014

Ak máš v blízkosti svojho bydliska DMko, dajú sa tam zbierať body za nákupy. Potom si kúpiš bonusovú DMknižku za 50 bodov a v každej je 25%tný žolík na akýkoľvek jeden výrobok. Ja som mala veľa bodov ešte z čias pred pôrodom a takto pekne som to potom využívala. Body mi zbierali aj rodinní príslušníci. 😉 A k mliečku....myslím, že si sa rozhodla dobre. Ja som vyskúšala asi všetky UM na trhu a Sunar bol taký najvoňavejší, najmliekovejší.

nikolino
autor
11. feb 2014

vďaka ale ako už zuzana723 písala 😲 my to už nepotrebujeme ale určite pomôže inej mamičke 🙂

zuzana723
11. feb 2014

@gugu už dávnejšie som sa na to pýtala v DM, kedže tam chodím, ale povedali mi, že tá zľava sa nevzťahuje na počiatočné mlieka. platí až od dvojek

gugu
11. feb 2014

@zuzana723 aha....tak to je možné 😒 lebo aj keď sú v knižke priamo kupóny na konkrétne značky UM, tiež sa na počiatočné zľava nevzťahuje. Tak potom už len vymáknuť akcie a toto využiť neskôr. 😉

lekvar123
26. feb 2014

@aluxka ahoj mate este ten sunar mal by som on zaujem

aluxka
27. feb 2014

@lekvar123 nemám...

tamka82
19. mar 2014

Ja som objednavala malej na www.bugy.sk sunar complex1 7.99e

2611bianka
5. júl 2014

dobri ponukam sunar gomplexs1 za 10e velke množstvo

nika1020
5. júl 2014

Akciu mal teraz aj lekaren Dr.Max.
Alebo cez feedo.sk

miroslavwalla
20. apr 2015

@aluxka Dobry mate este to mliecko sunar 1 dakujem za odpoved mal by som vazny zaujem 😉 😉

aluxka
21. apr 2015

Dobrý, už ho nemám dávno...

puer
10. dec 2016

ahoj ja kupujem na malll.sk 6ks maju za 44eur teda vyjde vyse 7 eur balenie.

adiiiacik
26. feb 2017

Ahoj kukni na mall.sk je tam sada 6tich po 600 gramov vide 43,90 takže jeden vide cez 6€ myslím že to je najlepšia cena lepšiu som ani nenasla aj ja ich odtiaľ objednávam. A keď tak rovno 2 várky a bude aj poštovné zadarmo

radoslav_kubinec
Autor odpoveď zmazal
mayapobox
Odpoveď bola odstránená
nika_kika
19. jan 2018

Ahoj ja objednávam cez lekáreň kocka tam stojí krabica 7€ a teraz majú teda aspoň mali ešte dáku akciu naň a vždy mi dokonca pošlú aj dáky darček dáku drobnosť ale aj to poteší prvý krát keď som objednávala tak som dostala aj dozu na sunar a čo sa týka poštovného tak to nad určitú sumu neplatíš len neviem nad koľko

gabrielka450
19. jan 2018

Trstená - lekáreň Karmel....sunar complex 7e

puer
22. jan 2018

@nikolino ja som kupovala tu cez mk od mamiciek ale musela som casto sledovat ponuky bo bol riadny dopyt po nich.

Strana
z2