Kde kúpim lacnejšie Sunar complex 1?
Ahoj dievčatá poradte kde by som čo najlacnejšie zohnala sunár complex 1 kukala som aj tu v bazáre ale moc tu toho nieje našla som nutrilon za lacnejšie v rakúskej alebo polskej verzií škoda že niekto nepredáva takto sunár.
Ak máš v blízkosti svojho bydliska DMko, dajú sa tam zbierať body za nákupy. Potom si kúpiš bonusovú DMknižku za 50 bodov a v každej je 25%tný žolík na akýkoľvek jeden výrobok. Ja som mala veľa bodov ešte z čias pred pôrodom a takto pekne som to potom využívala. Body mi zbierali aj rodinní príslušníci. 😉 A k mliečku....myslím, že si sa rozhodla dobre. Ja som vyskúšala asi všetky UM na trhu a Sunar bol taký najvoňavejší, najmliekovejší.
vďaka ale ako už zuzana723 písala 😲 my to už nepotrebujeme ale určite pomôže inej mamičke 🙂
Ja som objednavala malej na www.bugy.sk sunar complex1 7.99e
dobri ponukam sunar gomplexs1 za 10e velke množstvo
Akciu mal teraz aj lekaren Dr.Max.
Alebo cez feedo.sk
@aluxka Dobry mate este to mliecko sunar 1 dakujem za odpoved mal by som vazny zaujem 😉 😉
Dobrý, už ho nemám dávno...
ahoj ja kupujem na malll.sk 6ks maju za 44eur teda vyjde vyse 7 eur balenie.
Ahoj kukni na mall.sk je tam sada 6tich po 600 gramov vide 43,90 takže jeden vide cez 6€ myslím že to je najlepšia cena lepšiu som ani nenasla aj ja ich odtiaľ objednávam. A keď tak rovno 2 várky a bude aj poštovné zadarmo
Ahoj ja objednávam cez lekáreň kocka tam stojí krabica 7€ a teraz majú teda aspoň mali ešte dáku akciu naň a vždy mi dokonca pošlú aj dáky darček dáku drobnosť ale aj to poteší prvý krát keď som objednávala tak som dostala aj dozu na sunar a čo sa týka poštovného tak to nad určitú sumu neplatíš len neviem nad koľko
Trstená - lekáreň Karmel....sunar complex 7e

@aluxka vyskúšam sa spýtať medzi kamoškami. my sme predčasne narodený, ale ich detičky majú od 4 do 5 mesiacov