icon

Kde kúpim najlacnejšie umelé mlieko Hipp Combiotik 1?

10. máj 2025

Caute mamičky, neviete dať náhodou tip na lekáreň alebo kľudne aj stránku na nete kde najlacnejšie kúpiť um mlieko hipp combiotik 1? 🙂 pripadne za hranicami niekde? Ďakujem 🙂

tabra44
10. máj 2025

Ahoj, my sme našli najlacnejsiěie mlieko hipp v Kauflande v obchode. Nestalo ani 15€ za 700g. Žiaľ v našej predajni ho stiahli z predaja. Ale možno budete mať šťastie 🙂

pinkgirl
10. máj 2025

Na umelé dojčenské mlieko č.1 je zo zákona zákaz "akcí a zliav". Takže ho kúp tam kde ho budú mať, rozdiel medzi jednotlivými obchodmi sa bude pohybovať na minime.

autor
10. máj 2025
@tabra44

Ahoj, my sme našli najlacnejsiěie mlieko hipp v Kauflande v obchode. Nestalo ani 15€ za 700g. Žiaľ v našej predajni ho stiahli z predaja. Ale možno budete mať šťastie 🙂

@tabra44 skúsim pozrieť, vďaka 🙂

oblecenie99
10. máj 2025

Môže byť rozdiel a výrazný, ja som v lekárni dala za Nutrilon Advanced jednotku (800 g) 21 eur, a kupodivu v DM som našla najlacnejšie za 13 a dačo eur.

katiii811
10. máj 2025

My sme dnes kupovali v tescu, ale 2ku, aj ostatne cisla boli v akcii, zdá sa mi, že aj 1ka, ale teda vzhľadom na komentár vyššie si nie som na 100% istá 🤔 dvojka aj trojka určite, s clubcard vychádzala 2ka na 14,95 myslím.. aj dr max ma teraz akciu na hipp 5+1 zadarmo, tak to tiez dobre vychádza..ja som to včera práve porovnavala, kde kúpiť najlepšie, lebo som chcela viac ks a tieto 2 obchody mali najlepšiu cenu za 700g balenie..doteraz bol za takú cenu len v kauflande, ale už ho tam nemajú, neviem prečo ho prestali predávať.

oblecenie99
10. máj 2025
@katiii811

My sme dnes kupovali v tescu, ale 2ku, aj ostatne cisla boli v akcii, zdá sa mi, že aj 1ka, ale teda vzhľadom na komentár vyššie si nie som na 100% istá 🤔 dvojka aj trojka určite, s clubcard vychádzala 2ka na 14,95 myslím.. aj dr max ma teraz akciu na hipp 5+1 zadarmo, tak to tiez dobre vychádza..ja som to včera práve porovnavala, kde kúpiť najlepšie, lebo som chcela viac ks a tieto 2 obchody mali najlepšiu cenu za 700g balenie..doteraz bol za takú cenu len v kauflande, ale už ho tam nemajú, neviem prečo ho prestali predávať.

@katiii811 Aj ja tak viem, že nesmie byť v akcii jednotka a dokonca nesmie sa na ňu robiť reklama. Všimnite si, že aj v tých letákoch čo rozdávajú po odchode s pôrodnice (napr. v Happy baby boxe) je vždy reklama len od dvojky.

oblecenie99
10. máj 2025

Autorka, nie ste náhodou v Unione? Zdá sa mi, že oni majú na HiPP produkty nejaké preplacačky.

autor
10. máj 2025
@pinkgirl

Na umelé dojčenské mlieko č.1 je zo zákona zákaz "akcí a zliav". Takže ho kúp tam kde ho budú mať, rozdiel medzi jednotlivými obchodmi sa bude pohybovať na minime.

@pinkgirl
To som netušila že je zákaz.. ceny som videla rôzne, viem že to nebude nejaký veľký rozdiel, ale aj par € alebo centov bude fajn 😃nazbiera sa 😃
Kupovali sme 700g za 17€ tusim v tescu a v našej dedinskej lekarni pýtajú 17€ za 500g balenie.

autor
10. máj 2025
@oblecenie99

@katiii811 Aj ja tak viem, že nesmie byť v akcii jednotka a dokonca nesmie sa na ňu robiť reklama. Všimnite si, že aj v tých letákoch čo rozdávajú po odchode s pôrodnice (napr. v Happy baby boxe) je vždy reklama len od dvojky.

@oblecenie99 to som si všimla že v letákoch býva akcia až od dvojky, netušila som že to je kvôli tomu.

blue_horse_1
10. máj 2025

Kaufland mal najlepsiu cenu a to 14,7€ za 700g. Momentalne mi to vychadza najlepsie v dr. Max 12,79€ online 500g s vyzdvihnutim v lekarni.

pinkgirl
10. máj 2025

Zákaz akcií a zliav na počiatočné UM je z dôvodu podpory dojčenia od narodenia. Preto aj letáky a reklamy sú zamerané na pokračovacie mlieka od č.2.