Kde kúpim najlacnejšie umelé mlieko Hipp Combiotik 1?
Caute mamičky, neviete dať náhodou tip na lekáreň alebo kľudne aj stránku na nete kde najlacnejšie kúpiť um mlieko hipp combiotik 1? 🙂 pripadne za hranicami niekde? Ďakujem 🙂
Na umelé dojčenské mlieko č.1 je zo zákona zákaz "akcí a zliav". Takže ho kúp tam kde ho budú mať, rozdiel medzi jednotlivými obchodmi sa bude pohybovať na minime.
Ahoj, my sme našli najlacnejsiěie mlieko hipp v Kauflande v obchode. Nestalo ani 15€ za 700g. Žiaľ v našej predajni ho stiahli z predaja. Ale možno budete mať šťastie 🙂
@tabra44 skúsim pozrieť, vďaka 🙂
Môže byť rozdiel a výrazný, ja som v lekárni dala za Nutrilon Advanced jednotku (800 g) 21 eur, a kupodivu v DM som našla najlacnejšie za 13 a dačo eur.
My sme dnes kupovali v tescu, ale 2ku, aj ostatne cisla boli v akcii, zdá sa mi, že aj 1ka, ale teda vzhľadom na komentár vyššie si nie som na 100% istá 🤔 dvojka aj trojka určite, s clubcard vychádzala 2ka na 14,95 myslím.. aj dr max ma teraz akciu na hipp 5+1 zadarmo, tak to tiez dobre vychádza..ja som to včera práve porovnavala, kde kúpiť najlepšie, lebo som chcela viac ks a tieto 2 obchody mali najlepšiu cenu za 700g balenie..doteraz bol za takú cenu len v kauflande, ale už ho tam nemajú, neviem prečo ho prestali predávať.
My sme dnes kupovali v tescu, ale 2ku, aj ostatne cisla boli v akcii, zdá sa mi, že aj 1ka, ale teda vzhľadom na komentár vyššie si nie som na 100% istá 🤔 dvojka aj trojka určite, s clubcard vychádzala 2ka na 14,95 myslím.. aj dr max ma teraz akciu na hipp 5+1 zadarmo, tak to tiez dobre vychádza..ja som to včera práve porovnavala, kde kúpiť najlepšie, lebo som chcela viac ks a tieto 2 obchody mali najlepšiu cenu za 700g balenie..doteraz bol za takú cenu len v kauflande, ale už ho tam nemajú, neviem prečo ho prestali predávať.
@katiii811 Aj ja tak viem, že nesmie byť v akcii jednotka a dokonca nesmie sa na ňu robiť reklama. Všimnite si, že aj v tých letákoch čo rozdávajú po odchode s pôrodnice (napr. v Happy baby boxe) je vždy reklama len od dvojky.
Autorka, nie ste náhodou v Unione? Zdá sa mi, že oni majú na HiPP produkty nejaké preplacačky.
Na umelé dojčenské mlieko č.1 je zo zákona zákaz "akcí a zliav". Takže ho kúp tam kde ho budú mať, rozdiel medzi jednotlivými obchodmi sa bude pohybovať na minime.
@pinkgirl
To som netušila že je zákaz.. ceny som videla rôzne, viem že to nebude nejaký veľký rozdiel, ale aj par € alebo centov bude fajn 😃nazbiera sa 😃
Kupovali sme 700g za 17€ tusim v tescu a v našej dedinskej lekarni pýtajú 17€ za 500g balenie.
@katiii811 Aj ja tak viem, že nesmie byť v akcii jednotka a dokonca nesmie sa na ňu robiť reklama. Všimnite si, že aj v tých letákoch čo rozdávajú po odchode s pôrodnice (napr. v Happy baby boxe) je vždy reklama len od dvojky.
@oblecenie99 to som si všimla že v letákoch býva akcia až od dvojky, netušila som že to je kvôli tomu.
Kaufland mal najlepsiu cenu a to 14,7€ za 700g. Momentalne mi to vychadza najlepsie v dr. Max 12,79€ online 500g s vyzdvihnutim v lekarni.
Zákaz akcií a zliav na počiatočné UM je z dôvodu podpory dojčenia od narodenia. Preto aj letáky a reklamy sú zamerané na pokračovacie mlieka od č.2.

Ahoj, my sme našli najlacnejsiěie mlieko hipp v Kauflande v obchode. Nestalo ani 15€ za 700g. Žiaľ v našej predajni ho stiahli z predaja. Ale možno budete mať šťastie 🙂