icon

Kde môžem predať mlieko, ktoré nám nezapasovalo?

9. okt 2025

mamičky mám na predaj um (nesadlo) v akých skupinách na fb ho mozem ponúknuť, poradíte?

tehulka2011
9. okt 2025

Ak je otvorene, tak asi nikde.

patka06
9. okt 2025

Skús ponúknuť v miestnych skupinách, ak nie je otvorené. Ak si ho už otvorila, skús darovať ,možno to niekto riskne.

autor
9. okt 2025

je plne nové neotvorene v záruke do budúceho roka

autor
9. okt 2025
@patka06

Skús ponúknuť v miestnych skupinách, ak nie je otvorené. Ak si ho už otvorila, skús darovať ,možno to niekto riskne.

@patka06 skúsila som, tam nič

vkatush
10. okt 2025

Azylový dom, krízové centrum, mamičke v núdzi.
(No len nie predať).

terry658
10. okt 2025

@anonym_autor ja som kupovala Neocate na bazari

autor
10. okt 2025
@terry658

@anonym_autor ja som kupovala Neocate na bazari

@terry658 teraz mimo tému-vies že ti to môže predpísať obvodný lekár a nedopláca sďa zaňho? neskúšala si? koľko si za to zaplatila?

terry658
11. okt 2025
@anonym_autor

@terry658 teraz mimo tému-vies že ti to môže predpísať obvodný lekár a nedopláca sďa zaňho? neskúšala si? koľko si za to zaplatila?

@anonym_autor nám to na predpis nestačilo. Obvodná ho predpísať nechcela. Iba gastro nám to predpisovala.

autor
11. okt 2025
@terry658

@anonym_autor nám to na predpis nestačilo. Obvodná ho predpísať nechcela. Iba gastro nám to predpisovala.

@terry658 my sme na predpis dostali 4 bal ale ja iba dokrmujem zatiaľ.. ale je to dosť blbe že dr ti nepredpise a že musíš kupovať

terry658
11. okt 2025
@anonym_autor

@terry658 my sme na predpis dostali 4 bal ale ja iba dokrmujem zatiaľ.. ale je to dosť blbe že dr ti nepredpise a že musíš kupovať

@anonym_autor oni predpísali ale poisťovňa prepláca len určité množstvo. Ja som mala ale strašne veľké bábo a jemu nestačili to čo predpísali. Tak sme dokupovali. Mesačne nás to vyšlo 70-100 eur.

bibibebly
27. okt 2025

@anonym_autor ake mas mlieko mozem poprosit fotku

autor
27. okt 2025
@terry658

@anonym_autor oni predpísali ale poisťovňa prepláca len určité množstvo. Ja som mala ale strašne veľké bábo a jemu nestačili to čo predpísali. Tak sme dokupovali. Mesačne nás to vyšlo 70-100 eur.

@terry658 aha to som nevedela. tak to je blbe teda

autor
27. okt 2025
@bibibebly

@anonym_autor ake mas mlieko mozem poprosit fotku

@bibibebly nutrilon allergy care syneo 1 (0-6m). ak máš záujem fotky pošlem