icon

Kedy zaviesť 2-ku mlieko?

milka1988
14. sep 2022

Synček má ukončený 6mesiac, papá Babylove, nie je kojeny, začala som dávať teda už 2 jku ale zistila som že sa má 2 ks podávať až ak dieťa papá 2x denne prikrmy. 🤷‍♀️ Žiaľ prikrmy nechce odmieta stále čokoľvek čiže len na mlieku je stále.
Teraz čo? Mám znovu kúpiť 1? Môže sa takto skákať z 2 na 1? Ďakujem

hederamonstera
14. sep 2022

@milka1988 moj tiez neje tolko prikrmov a davam 2. Presla som na nu hned ako sa mi minula 1 okolo jeho 6 mesiacov.

sapetka
14. sep 2022

@milka1988 zapracovala by som na prikrmochy.6m by mal uz nieco jest aj okrem mlieka.

milka1988
autor
14. sep 2022

@sapetka žiaľ nútiť ho nebudem. Začala som už v 4mesiaci, odmieta akékoľvek, mixované, pučené, nemliečnu kašu, vodnaté, dokonca mi nevypije ani len jablkovú detskú šťavu rozriedenú. Neotvára pusu ak sa približujem s jedlom na lyžičke , nesleduje ani nás pri jedení. Minule iba melón sme mu priložili k perám a hneď zaťal pusu že nechce,. Zatne pusu nevojde tam ani zastrúhaný vlas. A plače ak sa snažím nasilu do neho tlačiť. Čas má do 10 mesiaca takže to nebudem siliť preto je len na mliečku.

domireb
14. sep 2022

@milka1988 moja má 11 mesiacov a doteraz nechce jesť nic. Skús aj ten cumlík na jedenie z DM alebo mozno zmeniť čas, príkrm nedávaj, keď je veľmi hladný, prv trochu mlieka
Na dvojku som prešla po 6. mesiaci, hoci som mala ešte 1 mlieko, ale už nechcela,už jeh bolo sýte aj s príkrmom. Daj mu 2, je riedšie, možno príde hlad aj na jedlo

milka1988
autor
14. sep 2022

@domireb mam aj cumlík na ovocie, nechce :D na všetk čo dostane okrem mlieka sa tvári tak kyslo akoby dostal citrón. A to mal aj sladkú mrkvu, kašu bez chute, dostal aj kúsok mlieka pred príkrmom, aby nebol tak strašne hladný, nič 🙂 dostáva aj lyžičku na hranie a dáva ju do pusy nech si zvyká na ňu. Proste on od narodenia nie je jedák, doteraz papá iba 120ml mliečko a vydrzí aj 3-4 hodiny s ním

domireb
14. sep 2022

@milka1988 ja mám toto istédoma