icon

Kendamil-skúsenosti

2. jún 2023

Ahojte, napíšte mi prosím vaše skúsenosti s kendamilom. Ďakujem ☺️ je XY znaciek a druhov UM a mam pocit ze na kendamil a hipp bolo najmenej zlých recenzií. Áno, viem ze ide o to co sadne bábätku ☺️

Strana
z2
anavixy
16. júl 2023

Nemyslim to ale konkretne na mlieka 🙂 myslim vseobecne ze take pravidlo, ze co je zle/skodlive sa nepredava, to neexistuje (hlavne co sa tyka vselijakych doplnkov a sedakov a odrazadiela, choditok a podobneho sortimentu pre deti).. takze neriadila by som sa nim ani pri strave (tiez sa predavaju prikrmy a vyzivy s pridanym cukrom napr a rozne caje a pdoobne veci co nie su prave najlepsie) atd. A teda ako som aj povodne pisala, Kendamil urcite nie je skodlivy alebo zly, to som ani naznakom nepisala a ja osobne si ani nemyslim, ze je to nejake nekvalitne mlieko, hoci nasa dr zjavne ano. Ja som do neho sla ako do zazracneho mlieka (na zaklade prave recenzii a skusenosti inych), ktore vyriesi vsetky tazkosti, nestalo sa, preto som pri nom nezostala, inak by som ho davala nadalej uplne s kludom v dusi. 😉

Strana
z2