Koľko mlieka je príliš veľa pre predčasniatko?
Baby čaute, neviem nájsť tu stránku predčasniatka... Ale mam rovno dve otázky... Prvá ak dieťa zaspí tvrdo po papani, aj tak ho musím nechať odgrgnut si alebo ho nechať spinkať.... Po druhé, narodil sa v 34+5 TT... 4.marca bude mať dva mesiace... Zdá sa mi že veľa pije neviem, prvý syn bol narodeny normalne a ne vypil mi nikdy ani toľko 🤣.. A tu on si pýta už 150...dávali sme 120 ale bol stále nervózny a tak som zistila ze mu je asi malo ale, nepije potom aj 4 hodiny v noci aj 5...
Nechápem, nevyvráti to, neplače len tebe sa zdá veľa? On si pýta koľko potrebuje.
@januska12323 tak niekedy aj vyvracia napr aj teraz ráno ako nie veľa odgrgol si ale hneď aj trosku vyvracal
@julianula nemusis ho davat odgrgnut, led zaspinka. A ked ho neboli brusko, negrca prudod, tak mu nie je vela, kludne nech ma potom tie 4 hodky, ktore pises pauzu, to je super. Nas pil malicko, len po 60 ml, ale za to casto. Naraz viac nechcel.

to je problem ze vela pije?? 😀 veď tomu by som sa tešila ako blázon. ja mám 8m, narodeny 35+6 a ledva mi vypije 180ml. Budte rada, pekne pije, bude pekne rásť a priberať. dajte mu tolko, koľko si prosí.