icon

Koľko mlieka je príliš veľa pre predčasniatko?

julianula
27. mar 2025

Baby čaute, neviem nájsť tu stránku predčasniatka... Ale mam rovno dve otázky... Prvá ak dieťa zaspí tvrdo po papani, aj tak ho musím nechať odgrgnut si alebo ho nechať spinkať.... Po druhé, narodil sa v 34+5 TT... 4.marca bude mať dva mesiace... Zdá sa mi že veľa pije neviem, prvý syn bol narodeny normalne a ne vypil mi nikdy ani toľko 🤣.. A tu on si pýta už 150...dávali sme 120 ale bol stále nervózny a tak som zistila ze mu je asi malo ale, nepije potom aj 4 hodiny v noci aj 5...

snazilka_bio_mamka
27. mar 2025

to je problem ze vela pije?? 😀 veď tomu by som sa tešila ako blázon. ja mám 8m, narodeny 35+6 a ledva mi vypije 180ml. Budte rada, pekne pije, bude pekne rásť a priberať. dajte mu tolko, koľko si prosí.

januska12323
27. mar 2025

Nechápem, nevyvráti to, neplače len tebe sa zdá veľa? On si pýta koľko potrebuje.

julianula
autor
27. mar 2025

@januska12323 tak niekedy aj vyvracia napr aj teraz ráno ako nie veľa odgrgol si ale hneď aj trosku vyvracal

danielinda
27. mar 2025

@julianula nemusis ho davat odgrgnut, led zaspinka. A ked ho neboli brusko, negrca prudod, tak mu nie je vela, kludne nech ma potom tie 4 hodky, ktore pises pauzu, to je super. Nas pil malicko, len po 60 ml, ale za to casto. Naraz viac nechcel.

floki1994
27. mar 2025

@julianula tiez mam predcasniatko. Nech mu chuti a neboli ho brusko tak dajte kolko chce..mozno ma rastovy špurt...a ked zaspinka dajte ho nabok keby si nahodou odgrcol..nebudit 🙂