Koľko stojí Nutrilon v Maďarsku, Rakúsku a v Poľsku?
Poraďte mi prosím tie čo chodíte nakupovať Nutrilon do susedných štátov, koľko tam stojí? Blízko mám do Maďarska, Rakúska, Česka - Poľsko moc nie. Tá cena u nás - 15 eur sa mi zdá dosť. Kde zháňate lacnejšie? Potrebujem 3.
@roamers , aha, my to máme do Maďarska ďaleko 😝 , som z Popradu, tak asi skočím do Poľska 🙂 ...aj keď v Maďarsku to je lacnejšie.. a tiež potrebujem jednotku ....
V Poľsku sa Nutrilon vola Bebilon ak máš dieťa ktoré ma 1 mesiac, tak jednotku.jednotka je do 6 mesiacov. Môj malý ma krabičku na týždeň. Svokrovci kúpili minule 12ks,stojí okolo 10eur a záleží od kurzu malému chutí, nemá žiadne problémy je to to samé ako Nutrilol.
ahoojte ak niketo chce mam nutrilon 1ku 4krabice madarsky nutrilon, cena za jednu krabicu 10eur
Ahojte, tu v Polsku stoji bebilon cca 10€, je to to velke balenie teda 800 g
ahojte, neveiet ako sa teraz pohybuju ceny nutrilonu 3ky v rakusku i madarsku? dakovalo
ahoj, viem ze rec je o susednych statoch, ale nerozmyslala si nad kupou cez internet? www.pilulka24.sk ma podla mna vsetko najlacnejsie, nutrilon 3 tu kupujem za 13 cosi (800gramovy), a dorucia za 2 dni.
Ten Poľský Babylon je určite Nutrilon? Prečo by sa to malo volať inakšie? Alebo v Maďarsku Milumil... ??? Rodičia mi doniesli z Poľska ten Babylon, ale nedala som ho zatiaľ deťom, lebo mlieka by sa vraj nemali striedať. Ozaj je to to isté?
ahoj. ja nakupujem v Madarsku a samozrejme zalezi od kurzu, ale nutrilon tam nakupujem od 7.50 do 9e za jednu 800g krabicu, len sa tam vola milumil.
no, rozdiel medzi nutrilonom a milumilom tam je a nie len v cene...milumil je hustejsi, ked rozmiesas, tak tam plavaju take malinke zelatinove kusocky akoby.....oni sa potom rozpadnu,ked ti to dlhsie stoji..ale nam vyhovuju,lebo lepsie zasyti tomlieko a maly ma jeden a pol mesiaca a v noci prespi 5-6 hodin bez papania.....akurat je ti treba cumel 2, lebo 1 upchava...
Ahojte, chcela by som predat Aptamil HA 1. Jeden je neotvoreny a z druheho sme robili iba raz mliecko. Cena za neotvoreny 10,- EUR a za otvoreny by sme sa dohodli cenu.
Mama, ktora pre svoje dieta chce len to najlepšie mu nikdy neda papat Nutrilon....priemerne inteligentna žena vie, že vytazky z cibule do detskeho mlieka nepatria.
ahojte nepotrebuje niekto Nutrilon 1,kupila som malemu ale grcka z neho tak sme presli na ar...len jednu davku som z neho pouzila....predam za 9e je to 800g balenie. dufam ze pomoze niekomu inemu. 🙂
nutrilon 1 uz nemam dakujem 🙂
Ak by mal niekto zaujem, ponukam na predaj dlhodobo Milumil 1 900g balenie, cena 10 eur/ks. Dakujem.
Ahojte baby...my papáme Nutrilon HA 1...vie mi niekto poradit ako sa to vola v Madarsku ?

@roamers ano, v lekarni je lacnejsi, ale iba jednotka