Koľko vydrží umelé mlieko po zohriatí?
Ahojte koľko môže stať vo fľaši UM po zohriati?
@anonym_autor viac ako pol, 3/4h ho nedrzim. Ale každý podľa seba ...
Čo nevypil, vyhodila som..aj keď ja som používala drahé mliečko lebo mal reflux.Nešetri na zdravý bábätka.
Čo nevypil, vyhodila som..aj keď ja som používala drahé mliečko lebo mal reflux.Nešetri na zdravý bábätka.
@popcorn2myska to síce áno 🤷♀️ ja tiež nenechávam mlieko keď nedopije, to naše stojí 27€ ale v pôrodnici si pamätám že mi dali plnú fľašu a mal to tak na 4 dávky 🤷♀️ vždy som mu iba fľašu zohriala v teplej vode čiže to mlieko sa zohrialo 4 krát a ani nebolo v chladničke proste len tak v izbe 🤷♀️ prečo to v pôrodnici robia tak ak to má bábätku ublížiť? Ale ako som písala, ja mu mlieko vylejem ak nedopije 😀
@popcorn2myska to síce áno 🤷♀️ ja tiež nenechávam mlieko keď nedopije, to naše stojí 27€ ale v pôrodnici si pamätám že mi dali plnú fľašu a mal to tak na 4 dávky 🤷♀️ vždy som mu iba fľašu zohriala v teplej vode čiže to mlieko sa zohrialo 4 krát a ani nebolo v chladničke proste len tak v izbe 🤷♀️ prečo to v pôrodnici robia tak ak to má bábätku ublížiť? Ale ako som písala, ja mu mlieko vylejem ak nedopije 😀
@anonym_6e350a naše zdravotníctvo nemá ani wc papier v nemocniciach..Mlieko je z prášku ale mala si sa setričky opýtať prečo ti ho nedala do chladničky ??? To bude sestričkou,nie nemocnicami...
Max hodinu som nechala a aj to len ak nechal veľa. Inak som vyliala. Dlhšie by som mu už nedávala, radšej zarobiť menej a čerstvé.
Do hodiny treba spotrebovat.

@anonym_autor do 2hodin