icon

Koľko vydrží umelé mlieko po zohriatí?

12. júl 2025

Ahojte koľko môže stať vo fľaši UM po zohriati?

adka897
12. júl 2025

@anonym_autor do 2hodin

majus2323
12. júl 2025

@anonym_autor viac ako pol, 3/4h ho nedrzim. Ale každý podľa seba ...

popcorn2myska
12. júl 2025

Čo nevypil, vyhodila som..aj keď ja som používala drahé mliečko lebo mal reflux.Nešetri na zdravý bábätka.

anonym_6e350a
12. júl 2025
@popcorn2myska

Čo nevypil, vyhodila som..aj keď ja som používala drahé mliečko lebo mal reflux.Nešetri na zdravý bábätka.

@popcorn2myska to síce áno 🤷‍♀️ ja tiež nenechávam mlieko keď nedopije, to naše stojí 27€ ale v pôrodnici si pamätám že mi dali plnú fľašu a mal to tak na 4 dávky 🤷‍♀️ vždy som mu iba fľašu zohriala v teplej vode čiže to mlieko sa zohrialo 4 krát a ani nebolo v chladničke proste len tak v izbe 🤷‍♀️ prečo to v pôrodnici robia tak ak to má bábätku ublížiť? Ale ako som písala, ja mu mlieko vylejem ak nedopije 😀

popcorn2myska
12. júl 2025
@anonym_6e350a

@popcorn2myska to síce áno 🤷‍♀️ ja tiež nenechávam mlieko keď nedopije, to naše stojí 27€ ale v pôrodnici si pamätám že mi dali plnú fľašu a mal to tak na 4 dávky 🤷‍♀️ vždy som mu iba fľašu zohriala v teplej vode čiže to mlieko sa zohrialo 4 krát a ani nebolo v chladničke proste len tak v izbe 🤷‍♀️ prečo to v pôrodnici robia tak ak to má bábätku ublížiť? Ale ako som písala, ja mu mlieko vylejem ak nedopije 😀

@anonym_6e350a naše zdravotníctvo nemá ani wc papier v nemocniciach..Mlieko je z prášku ale mala si sa setričky opýtať prečo ti ho nedala do chladničky ??? To bude sestričkou,nie nemocnicami...

vkatush
12. júl 2025

Max hodinu som nechala a aj to len ak nechal veľa. Inak som vyliala. Dlhšie by som mu už nedávala, radšej zarobiť menej a čerstvé.

sunshine_18
12. júl 2025

Do hodiny treba spotrebovat.