icon

Kombinovanie Hipp Combiotik a Hipp Comfort

10. jún 2025

Caute, mám skoro 2 mesačne babo a doteraz mal hipp combiotik. Lekar nám odporučil hipp comfort skrz promleby. Zatiaľ prechádzame na to druhé mlieko čiže striedam raz to a raz to, tak nám kázal dr. Lenže malému to mlieko akosi nesmakuje, je chuťovo iné, menej sladke tak či je to tým, neviem. možno si ešte zvykne ale rozmyslam do budúcna, je možné dlhodobo takto kombinovať mlieka? Neublizim?
Viditeľne sa mu polepšili problémy, najlepšie by som ostala pri tom comfort už len on je dosť velky papkac a to comfort ho ako keby ani moc nezasyti, celkovo to do neho ťažko ide, pri com pri combiotiku jedol pekne.

ninka99865
10. jún 2025

A aké ma problémy že ho meníte?

autor
10. jún 2025
@ninka99865

A aké ma problémy že ho meníte?

@ninka99865 bolesti brucha, zápcha.

anavixy
10. jún 2025

Ublizit neublizis, ale vacsi zmysel mi dava mlieka kombinovat v jednej flasi, tj postupne davat viac toho noveho a tym je vacsia pravdepodobnost, ze si zvykne na novu chut..

autor
10. jún 2025
@anavixy

Ublizit neublizis, ale vacsi zmysel mi dava mlieka kombinovat v jednej flasi, tj postupne davat viac toho noveho a tym je vacsia pravdepodobnost, ze si zvykne na novu chut..

@anavixy vidíš, to má nenapadlo, netušila som že sa môže takto “mixovat”. A urobiť dve mlieka zvlášť a zamiešať či môžem dať odmerku jedného a dve odmerky druhého a zarobiť mlieko?

anavixy
10. jún 2025

Mozes rovno zarobit mlieko z mixu odmeriek 🙂 vyskusaj, odsleduj, ale nie je dovod aby to sposobilo nejaku vacsiu bolest bruska nez doteraz, ak samostatne nesposobuje..

autor
10. jún 2025
@anavixy

Mozes rovno zarobit mlieko z mixu odmeriek 🙂 vyskusaj, odsleduj, ale nie je dovod aby to sposobilo nejaku vacsiu bolest bruska nez doteraz, ak samostatne nesposobuje..

@anavixy ďakujem, určite skúsim 🙂