icon

Kombinovanie Nutrilonu na lepší spánok bábätka

23. apr 2025

Ahojte, mame doma 3 týždňové babo, momentálne máme mliečko nutrilon colik, ale bábätko stále hladné aj po hodine a pol bezne po dvoch hodinách, plienky nonstop plné po hodine, zvažujem ho aspoň na noc krmit normálnym nutrilonom nech dlhšie pospi lebo nevládzem takto fungovať mam doma ešte ďalšie dieťatko, myslite, ze by sa to dalo kombinovať? Alebo nejaká dobra rada prosím na tie noci aby pospal aspoň 3 4 hodiny prosím

slavka1988
23. apr 2025

Mame skoro 5 mesiacov a tenista mliečko a stačilo kŕmili sme každé 3-4 hodiny papala tak 120ml naviac 150 teraz prikrmujem zeleninou večer sunar banánová kasa ale len pár lyziciek riedkej kasicky a v noci sa budí 1 x zvyčajne okolo 2 v noci tak za nás mliečko stačilo a moc by som nekombinovala ak sedí mliečko a nemá žiadne problémy

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
23. apr 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa niekedy vypije aj 120 ml, niekedy menej, je dosť hladný ale je to často a to ma trápi po nociach, preto by som rada aspoň na noc dala hustejšie

pribinak
23. apr 2025

Ved vyskúšaj a uvidis či bude sýtejší

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
24. apr 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa zatial plakal poklopat len raz keď sa nahltal 120 tky, bezne vypije menej cca 100 ale stane sa ze najviac 120ml, problémy zatiaľ poklopat niesu , ja chcem zlepšiť noci nech dlhšie pospi, každé dve hodiny je malo na umelé mlieko si myslim

autor
24. apr 2025
@slavka1988

Mame skoro 5 mesiacov a tenista mliečko a stačilo kŕmili sme každé 3-4 hodiny papala tak 120ml naviac 150 teraz prikrmujem zeleninou večer sunar banánová kasa ale len pár lyziciek riedkej kasicky a v noci sa budí 1 x zvyčajne okolo 2 v noci tak za nás mliečko stačilo a moc by som nekombinovala ak sedí mliečko a nemá žiadne problémy

@slavka to je pekne ze ste na prikrmoch už, aj mate staršie dieta co vám dlho spinka ja sa pýtam o radu ako mame zlepšiť spánok lebo je často hore a často hladný

pinkgirl
2. máj 2025

Ahoj, malý ti rýchlo vyhladne aj preto, že má ešte veľmi malý žalúdok a väčšiu dávku mlieka skrátka ešte nemôže naraz vypiť. Skús na noc nutilon good night - je určený práve na noc, viac zasýti dieťatko.