icon

Krátky spánok a nízka dávka mlieka

dadi5
12. aug 2025

Ahojte prosím vas je ok ak skoro 4mesacne babo vypije len 90, občas 120ml mlieka viac nie aj to na krabici mame napísané ze by uz mal vypiť 150ml ,hore bdiet vydrží ani nie hodinu ,potom je veľmi ospaly uspavame pol hodinu a pospi niekedy len 10min niekdy 20 min a výnimočné ale naozaj vymocne 1,až pol hodinu ...kým to bolo prvé mesiace tak to viem ze je ok ale uz by sa tieto intervaly mali predlžovať...ak dobre viem... priberá zatiaľ pekne ...a ešte nedávno sme ukončili kojenie môže to mať súvis stym ?ďakujem za kazdu radu vopred

majus2323
12. aug 2025

@dadi5 mojaa čerstvo 4 mesiace a tiež začala jesť malo. Papavala 150 od pomaly konca 2 mesiaca a zrazu prišla stopka a zje tak 100-120... Som z toho smutná , vodu moc nechce bojím sa aby nemala malo tekutin ale neviem s tým nič viac spraviť ...doktorka len mykla plecom

majus2323
12. aug 2025

@dadi5 čo sa týka spánku 4 mesačné bábätko by malo mať bdele okno 1,5h - 2h. Malo by mať 3 dlhšie alebo 4 kratsie spánky s tým že ten posledný je len taky pár minútový slofik. Žiaľ dieťa nie je tabuľka. Nejdú zuby? Alebo spánkova regresia typická okolo 4 mesiaca.

monicazbb
12. aug 2025

@dadi5 čo sa týka papania, neporadím bo kojím a to ani nevieš koľko vypije. Pri UM si len myslím že kým je dieťa spokojné a priberá a má mokré plienky, nestresuj, keď bude hladné - dá vedieť.
Čo sa týka spania, áno je to spánkový regres,aj moja dcérka to má - krátke 20-40 minútovky, dlhé uspavanie. Je to tým že sa ,,učí,, na dospelácky niekoľkofazovy spanok a ešte neovláda prechod do hlbokého spánku. Alebo ak je to po 10 minutach tak ma tkz.skryty reflux. Zo všetkého vyrastie a postupne sa upraví. Denné spánky budú jednorazovo dlhšie.

anajka266
12. aug 2025

Moja 4 mesacna pila 60ml. Tie odporucania z krabice su mimo reality

anavixy
12. aug 2025

Riad sa dietatom, nie krabicou.