Kŕče u 4 mesačného chlapčeka
Ahojte maminky idem si k vám po radu pretože som už zufala a neviem co mam robyt. Mali ide mat v pondelok 4 mesiačiky a od 3 týždňa nás trápia kŕče v brušku cez deň aj v noci vyskúšali sme už všetky kvapky coliprev, sab simplex, infacol.... A žiadne nepomohli. Mali sme mliečko hipp comfort aj nutrilon colic a nepomohlo. Sme na mliecku hipp combiotic mali mi kaka krásne 1 2 krát denne ale vôbec neprdka a ma stále kŕče nedá sa mu spinkať. Boli5 sme na Sone bruška brali mu krvicku aj stolicu a všetko má úplne v poriadku. Je tu nejaká mamička co si tým prešla prosím prejde to niekedy? Začali sme už aj s príkrmami o týždeň skôr pani doktorka vravela ze to pomôže a nič nepomohlo som s toho veľmi smutná že nemám ako môjmu vytuzenemu chlapčekovi pomôcť. Myslíte žeby som mala znova skúsiť zmeniť mliečko napríklad na obyčajný sunar alebo to musíme len vytrpiet a čakať kým to prejde samo? Ďakujem veľmi pekne.
@nikola28275 skus ine mlieko... toto neni normalne.. skus bebu alebo babylove... moja doktorka na gastre tvrdi ze beba je najlepsie mlieko... a babylove zase sadne veeeeela detickam
@nikola28275 bola si na gastre ? ked ano u koho ?
@nikola28275 dcérka mala aj reflux aj koliky. Koliky mala z Nutrilonu ar. 3 mesiace trápenia a to myslím doslova. Presne to co píšeš ty. Co ja som všetko poskúšala, škoda slov. A prešlo to až keď som vymenila mlieko. Za Bebu ar a k tomu Coliprev. Nedá sa to porovnať a ľutujem doteraz, že som skôr nezmenila značku.
Reflux dcérke zistili v 5 týždni. Nezmizlo to len tak samé od seba. Negrckala prúdom. Bud vôbec alebo za lyžičku. Doporučili na Kramároch antirefluxne mlieko a polohovanie na kline. Aj počas kŕmenia aj počas spánku. Jemne a pomalé zaobchádzanie. Po každom kŕmení som malú nosila 30min skoro vo zvislej polohe, aby si odgrgla. Poctivo som všetko dodržiavala. Vyplatilo sa. Na kontrole po 3 mesiacoch sa stav zlepšil.
A chcem ta upozorniť, samozrejme v dobrom, v žiadnom prípade nedávaj bábo na bruško lezkat. Ja som dávala až po 3 hodinách.
@nikola28275 to máte z mlieka. Aké pijete? Vymeň mlieko, nečakaj. Ja som sa 3 mesiace s dcérkou nevyspala. Mlieko vám robí problémy. Akú máš značku?
@nikola28275 ahojte baby neviem či je to ešte aktuálne ale my sme používali bebu z rakúska ale je to Beba supreme a u nás sa nedá kúpiť...je na pohľad redšie ale je ľahšie stráviteľna...bohužiaľ sme ju nemohli naďalej piť nakolko nám zistili reflux a museli sme prejsť na AR mliecko....to len že ste tu písali o mlieku z rakúska...je ozaj iné a má iné hodnoty ....

@malinajahoda nás bolo určite bruško pretože sa mi mali puci aj pri papani a neprdka absolútne vôbec a keď si troska poprdka keď s ním po cvičím tak vidím ze je troska lepšie vraveli mi ze to bude do 3 mesiacou a dosť a ide mat 5 a stále sa trápime deň noc. Niekedy si už aj poviem ze je to troska lepšie ale sama neviem lebo niekedy je dobre niekedy nie a ten reflux ono to tiež musí asi prejsť samé všakže?