Kto dáva od narodenia Bebu HA 1?
Aku a ako casto ma babatko stolicu a celkovo, ake mate s Bebou HA 1 skusenosti, dakujem! 🙂
ja pri synovi nemam dobre skusenosti s tymto mliekom, jeho neskutocne po nom zapieklo, pili sme ho len tyzden a presli sme na ine, mali sme problem z neho dostat tie hovienka aj rektalnou trubickou, tak boli tvrde 😠
Ahoj, moj maly bol od narodenia na UM. Zacali sme s bebou HA 1, ale sa mu vyhadzala tvar a aj chrbatik. Tak sme presli na nutrilon. ten nam vyhovoval viac. pamatam si, ze po prvej flaske nutrilonu maly spal v kuse 6 hodin cez den. Skoro som odpadla :D teraz má malý dva roky a ešte mu dávam nutrilon 4. Spokojná som.
moji mali boli na tomto mliecku pol roka a bolo v pohode, ich naopak zapekalo z nutrilonu... ale ako casto kadili si uz veru nepamatam.. 🙂 ja myslim, ze co mamicka, to nazor. pretoze kazde dietatko je ine... treba vyskusat, co vam najlepsie bude vyhovovat a pri tom zostat.
Každému vyhovuje niečo ine.Malého beba zapekalaa tak som si o mliečkach čoto prečítala nete.Jasné že čo mamička to iný názor.Ja som stavila na sunar nutradefense ha a nemenila by som.
takisto sme v porodnici papali bebu HA1 a odporuclai nam pokracovat s nou aj doma. casom sme skusili zmenit (hlavne kvoli cene) za bebu pro, babylove, sunar, nutrilon ale nic z toho mu nevyhovovalo, dokonca babylove odmietal uplne pit takze sme pekne ostali pri bebe HA 🙂 kazdemu babatku vyhovuje nieco ine, naozaj treba skusit
Aj moja malá pila bebu ha1, ale čím bola staršia a prešli sme na 2 tak jej už nerobila dobre, bolievalo ju bruškoa a aj počas spánku sa veľa krčila. Tak som prešla na Hami a odvtedy som nevedela čo je to problém s bruškom. Takže to, že tam majú napísané pre spokojné brušká u nás naozaj fungovalo 🙂 ale taktiež aj Nutrilon jej vyhovoval. A teraz ak budem mať náhodou problém s kojením, už s Bebou asi ani nezačnem...
ahoj my mame tiež Bebu HA1 od narodenia maly ma štyri mesiace, žiadny problem so stolicou alebo priberanim nebol, pokial mi pil každe tri hodiny po 150 ml, tak sme mali stolicu každy druhy deň, teraz mi už asi mesiac vypije aj 180ml, tak mame stolicu každy den. Ja som s nou maximalne spokojna, len neviem, lekarka mi ho môže predpisovať len do piateho mesiaca, tak neviem čo po nom budeme piť 🙂

Bebu HA papame od narodenia. S kakanim sme nemali nikdy problemy, pokial sme neprikrmovali bola vzdy zelena, niekedy sme kakali viackrat denne, inokedy raz a niekedy sme den vynechali 🙂. Jedli ju obe deti a vsetko OK.