Ktoré um nezapeká?
Poradíte mi prosim nejake um ktore mi malu nebude zapekať. Sunar a Nutrilon som uz skušala. Malá ma 3 tyždne.
@ddenisa123 no na to že ma mala 3 týždne, si toho už dosť poskusala. Skús brzdiť a nemeniť mlieko len tak. Veď riešila si s detským lekárom? Každé mlieko ktoré niekoho dieťa nezaprela, nemusí tvojmu sadnúť. To je celkovo ako výhra v lotérii
Len ich nestriedaj čo týždeň
@ddenisa123 súhlasím HiPP je super 🙂
My sme mali Sunar aj Nutrilon a z obidvoch zapekalo a dosť vracala. Skúsili sme Bebu a ťa úplne sadla 😊
My sme mali 2,5roka co pila mlieko len hame ci hami ci ako sa to vola a ani raz nemala bolenie bruska ani zapchu nic
@marlenka222 ano riesila a poradila sunar ktory zapeka. Ako co ju mam nechat tak ked jej nerobi to mlieko dobre
@ddenisa123 ale týždeň za týždňom jej tiež zmena mlieka nerobí dobre chap že telíčko si ešte nezvyklo a už ma zmenu a ďalšiu a ďalšiu a teraz zasa chces meniť..ja by som tiež.isla do hippu ale aj tie sú rôzne od AR, po bezlaktozove, bežné, pre, aj výber mlieka keď už sa rozhodneš značkou nie je len jedno hocake ;) napr. Z bežného ju tiež môže zapekať ale z AR už nie. Preto sa pýtam či si to riešila s lekarkou. Zaujímavé že všetci lekári trepu len Sunar alebo Nutrilon
Mali sme Sunar premium a tiež ju z neho zapekalo. Potom sme prešli na Humanu a od vtedy je všetko v poriadku.
Pediatricka mi vyslovene povedala ze tie mlieka treba poskušať, ktore malinkej sadne
@marlenka222 no mne povedala že tie drahe mlieka su najhoršie. Preto si pytam radu kedze mi nevie poradit lekarka.
@ddenisa123 oooooch.... Toto je ako keby tebe povedala že poskusaj vodu ktorá ti bude pasovať. Byť bez nej nemôžeš, správna je jediná a keď skúsia byť bez nej zomrieš
:( Skús ten HiPP
@marlenka222 a ten bio alebo klasický?
@ddenisa123 drahé mliek HiPP 11€, Nutrilon 12?, Sunar 10?, Proste všetky majú vyrovnanú cenu (bez eura) to je hlúposť na entu
Ty kokso, to je čo za pediatricka? Len aby pokoj mala od teba. Hej jasne dráhe mlieka- vieš ako to funguje? Odmeny v rámci spolupráce s firmou ktorú propagujú. Prečo nám naša pediatrická výsadné zakázala HiPP a nanutila Nutrilon,dokonca aj vzorky dala? Vraj každé mlieko obsahuje probiotiká a prebiotika a poviem ti že som toho o týchto mliekach prečítala asi ako každá matka ktorá chce dieťaťu dobre, ale žiadne iné nepomáhalo ukľudniť bruško ako hipp. A pridaj malej buď kvapky espumisan alebo coliprev
HiPP bio combiotik, najlepšie mliečko
@ddenisa123 daj zatiaľ klasický
Ja nedam dopustit na dm mliecko - babylove. Najlacnejsie na trhu a teda mne na tom uz druhe dieta vyrasta. Poskusali sme toho hodne....
Za mna jednoznacne HIPP bio combiotic...hned ako som ho nasadila maly zacal pekne kakat sam. Predtym mal nutrilon a katastrofa...ale kazdemu dietatku sadne nieco ine.
@ddenisa123 blbá pediatrička. Určite nie je dobré meniť takto často. Telíčko si musí aj zvyknúť na mlieko. U nás beba bola pri oboch deťoch najlepšia. Ale prvé dva mesiace som ju kombinovala s materským kedže som si odsávala dosť.
Inak aj mne sa raz zdalo že nejak veľa grcká jednu dobu malá a asi bola aj plačlivejšia (možno bruško) Pýtala som sa doktorky na mlieko ona mi hned povedala, že nemeniť, pokiaľ nie je veľký problém treba trošku vydržať. A veruže to bolo iba také trojdňové a potom bola spokojná
@ddenisa123 samozrejme že je hlúposť dávať dieťaťu niečo čo mu očividne nerobí dobre. Ja som bola maximálne spokojná s humanou......o Franc. Mlieku som tiež len dobre počula.
@jamika27 ale ked sa mi malá bez pomoci nevykaka uz dva tyzdne tak nemozem cakat na zazrak.
Ja som z Dm kupovala Babylove u oboch synov a bola som max.spokojna.
My mame Sunar komplex (8,99€) a maleho nezapeka,pri prvej sme mali Babylove bio z dmka a tiez v pohode.inak suhlas s
@marlenka222 treba nechat asi cca dva tyzdne,ci sadne mlieko a skusit pridat aj probiotika a kvapky na brusko.drzim palce
@ludkka0407 probiotika jej pridavam. Skusim este ten hipp bio a uz nebudem dalej skušať. Potom uz donutim pediatricku nech s tým nieco robi.
@ddenisa123 určite nestriedat tak často mlieka. Narobí to viac škody ako osohu. Mala mala Nutrilon mala hnačky a zelenú stolicu. Tiež som chcela meniť a dr mi povedala nie, to je skoro treba ešte počkať. Mala pravdu. Upravilo sa to, mala si zvykla a na Nutrilone sme dodnes 😁 držím palce
@ddenisa123 drzim palce😀mne totizto pediatricka vymenovala asi pol tucta mliek,medzi nimi aj bebu,nutrilon,humanu aj a sunar a tiez som sa pytala,ako dlho davat,tak ze minimalne dva tyzdne.
ahoj
skus france lait obycajne alebo take zlte france lait ar ale to je na objednavku v lekarni.
ja som s nim velmi spokojna,
Humana je toooop
Nám hipp teda vôbec,ja osobne som veru veľa neskúšala tých mliek, iba sunar, nutrilon a z dm to baby, či čo to bolo... Ani jedno neuspelo. Nspkon pije obyčajne mlieko z obchodu plnotučné 😂😂😂😂, podotýkam do 9 mesiaca bola kojena
@ddenisa123 za mna" beba Ar 1 proti ublinkavaniu",je na predpis od pediatra,800 gramova pixla na predpis stoJi 8 eur,moj je na tomto mliecku od malicka ,mame coskoro rok a ziadny problem s kakanim ci zapekanim nam toto mliecko nesposobilo ani raz
@ddenisa123 beba optipro comfort. Veľmi nám toto mlieko pomohlo.

Nás nezapeka vôbec hipp .. úžasne mliecko