Máme vymeniť mliečko?
Zdravím,
potrebovala by som poradiť.Moj synček má 3 a pol mesiaca.Vyskúšali sme už viac druhov mlieka a bojím sa stále mu to meniť.Teraz má malinký Nutrilon.Papá mi každé dve hodinky okolo 90 ml niekedy menej.Potom už nechce a väčšinou mi začne plakať.Dám mu vodu ale zdá sa mi, že je hladný.Ako by mu nechutilo.Je unavený a veľmi ťažko mi zaspáva.V noci mi ale prespinká celú noc aj keď veľmi ťažko zaspinká.Kakať kaká pekne aj si odgrgne problém je to spinkanie a ten plač pri a po papaní.Lekárka mi povedala,že tým si musí prejsť.Nechcem aby sa trápil.Tak ma napadlo či to nie je mliekom či mu nemám vyskúšať francúzske mlieko počula som , že je najlepšie.Vir mi niekto poradiť?Či naozaj počkať a nejak to výdržať alebo čo tobiť?Ďakujem
my sme vystriedali vsetky znacky, kym nam sadla beba, lekari to neradi vidia, ale ja som vedela, ze ho boli brusko z mlieka
Podla mna to co opisujes je celkom v pohode, co sa tyka spravania babatka, su aj ovela horsie pripady. Ono vsetky tieto jeho prejavy su take docasne fazy, ktorymi si musi dieta prejst, presne ako ti povedala doktorka. Napisem ti este co mne poradila moja pediatricka a musim povedat ze u nas to fungovalo a s dcerkou nebol ziadny problem ani plac...vraj najlepsie UM na nasom trhu su HIPP bio combiotic a HUMANA, tieto dve znacky, sunar je vraj moc sladky, nutrilon moc horky...ja som teda skusila kupit najprv Hipp a ked som ho zarobila a ochutnala, chutilo mi to ako moje materske mlieko (lebo ja som si aj odsavala mlieko a davala malej, ale mala som malo, tak som musela dokrmovat UM). Dcerke to tiez velmi chutilo, pekne papala davky ktore mi odporucila pediatricka a prospievala..prospieva doteraz.
Drzim palce!
@kurciatko23 veru že neradi. keď bola ségra s malou na poradni čo malá mala asi 3tie mlieko a nevedela sa maličká vykakať tak to musíte nechať nech sa samá vykaká ... až sa ségra nasrdila a doma jak sa malá trápila až fialová skoro bola tak mi povedala do riti daj sem ten čípok a tá úľava ... nakoniec nám sadla tiež Beba & fľašky s filtrom 🙂
@cervikpepik spinká buď v kočíku ak sa s ním chcem biekam dostať čo musím keďže som naňho v podstate sama ale to vždy plače ale horko ťažko ho uspím a večer v postielke ale tiež sa mu tam moc nechce
@kurciatko23 ja som skúšala bebu ale tá bola asi najhoršia to mi plakal aj celý deň a bruško ho bolelo neustále...dávam mu už aj espumisan pre bábätká ale stále je to rovnaké
@ewelyn3 ono to nie je naozaj také hrozné len vidím že sa trápi tak som sa chcela poradiť či niekto nemal rovnaký problém.Ďakujem pekne ☺
@janulik2008 moj malý nemá problém s kakaním.Troška dlhšie mu to trvá ale pekne sa vie vykakať aj sám.Beba bola pre malinkého najhoršia a už som skúšala aj fľašky s filtrom ale ďakujem ☺
to zavidim, to prespinkanie celej noci, mojim detom sa to nepodarilo ani v 2 rokoch 🙂.... teraz ma napadlo, ale to asi nebude tvoj problem, moj druhy syn tiez plakaval po jedle a po case som zistila, ze bol pre zmenu prejedeny (dojcila som ho) a z toho ho bolelo brusko.... chlapci su na brusko nachylnejsi
@janulik2008 ani rurku do zadocku sme nemali pouzivat, a ako pomohla 🙂
@kurciatko23 no mal obdobie asi týždeň keď mi na posedenie spapal aj 210 a stále hladal a ako dostal očkovanie tak sa to úplne zmenilo
@veronikavajasova to nemuelo spolu suvisiet....deti maju take skoky, aj starsie, raz jedia viac, inokedy menej
@kurciatko23 to som veľmi rada že mi spinká celú noc len to trápenie chúďatko moje cez deň
@kurciatko23 ano len ten plač neviem prečo je
to su take tazke veci, ale raz to prejde :_) potom ti bude papulovat a povies si, ako ti bolo vtedy dobre 🙂 ale nie, robim si srandu, chapem ta, trapis sa, no inak ti neporadim
@veronikavajasova no nieco ho boli, ked olace, to je fakt...ten espumisan mu ako casto davas?
@kurciatko23 možno si tým naozaj musí prejsť a už len počkať pár týždňov kým začne papať zeleninku a dúfam bude lepšie.Ale veľmi pekne ďakujem 😊
@kurciatko23 dávala som mu raz za deň ale lekárka mi vravela že kludne môžem dať do každého mlieka pár kvapiek tak teraz to robím tak ale ziadna zmena stále
@veronikavajasova pri dcere som aj ja davala pred kazdym jedenim.... este su aj ine kvapky, nejaka novinka, co vraj pomaha stiepit nieco v mlieku, nespomeniem si, ale je to troska na inej baze tusim ako espumisan, infacol a babycalm....
@kurciatko23 vyskúšam ďakujem ☺

@veronikavajasova ahoj....hm...reflux??
ako uspavas a kde spava?