icon

Máte skúsenosti s dávkovačmi umelého mlieka?

29. máj 2024

Ahojte mate niektora s niecim taku skusenost? To ohrievanie a riedenie vody az je akurat atd. psycho, su rozne stroje na nete. Mate s tym skusenost?
Dakujem 🙈

Strana
z2
malaopicka
30. máj 2024

@aschkimka vieš čo, popravde, neriešila som. Lepšia mašinka podľa mňa na trhu nie je aktuálne, keďže ti to prevari vodu, drží teplotu, dávkuje po 60ml proste je to rychle efektívne a nie je to škaredá kanvica. Áno, malo by to byť teplotne presné, ale mám odskúšané, že nie je. Proste tie 4 stupne tam chýbajú. Či to robí aj normálna kanvica neviem, lebo nemám kanvicu 😄

aschkimka
30. máj 2024

@malaopicka ako keby nastavím vždy 44 a je tam vždy 40 tak to neriešim, ale keď mne to vždy dávalo inú teplotu vody, nemohla som sa na ten stroj spoľahnúť. Dala som napr 40 a ledva to malo po PÍPNUTÍ 38. Keď si napr dala 42 tak po PÍPNUTÍ to malo ledva 39. A keď som dala 44 tak to zase malo 48 a dokolečka dokola, proste chcela som spoľahlivý stroj ktorý bude mať vždy rovnakú teplotu (zadanú)... Prečo sa ti breeza nepáčila? Lebo nad ňou som uvažovala pred babymoov

autor
30. máj 2024

@malaopicka viete poslat link?

autor
30. máj 2024

@gejb dakujem

malaopicka
30. máj 2024

@aschkimka tak to považujem za chybný kus. S mojim nemám žiaden problém. Brezza mieša úplne odveci pomery, raz husté, raz riedke a na moje mlieko ani nebolo riadne tlačítko. Proste nepovažujem to za spoľahlivé keď to ma byť presne, nesmú sa stavať takéto veci.

malaopicka
Autor odpoveď zmazal
malaopicka
30. máj 2024

Babymoov milky now pozri na nete

stanka562
4. jún 2024

Ja mám Babybrezza a je to niečo neskutočné, určite by som kúpila znovu, aj keď som dlho rozmýšľala, stojí to za tie peniaze ☺️ manžel najskôr nadával že je to blbosť a teraz to on odporúča každému. Keď idem preč, nemusím rozmýšľať či urobí dobre mliečko, jednoducho stlačí a hotovo. ☺️

aschkimka
4. jún 2024

@stanka562 ja neviem prečo tu veľa ľudí na to breezu nadáva. Ja som mala babymoov Milky a rovno šiel na reklamáciu. Prosím vás, da sa tam navoliť teplota a vážne vám aj takú nahreje?

stanka562
4. jún 2024

@aschkimka áno daju sa navoliť teploty (24,37 a cca 40) ja mu dávam 37 a áno je presná tá teplota, merala som tak asi 36,5 ukázal teplomer 🙂

stanka562
4. jún 2024

@aschkimka kým som ju kúpila tak som písala asi 10tim ženám čo ju reálne roky používajú či je to také super a či sa to oplatí, predsa 260€ je dosť ...ale už viem že sa to oplatí ☺️

aschkimka
4. jún 2024

@stanka562 a ta lacnejšia verzia nevieš ci je taka spoľahlivá? Lebo tu drahšiu si nemôžem dovoliť a neviem ci z bazáru je to spoľahlivé, ďakujem

stanka562
4. jún 2024

@aschkimka neviem, skús napísať na ebabo.sk oni su distribúcia pre Slovensko,mne dali zľavu na prístroj keď som ich kontaktovala 🙂 ja som tiež chcela z bazaru, no manžel povedal že radšej kúpime nový so zárukou 😊

aschkimka
4. jún 2024

@stanka562 napísalo mi ze ta stránka neexistuje 😔

aschkimka
4. jún 2024
stanka562
5. jún 2024

@aschkimka tak si dajte do Googla Babybrezza ebabo a nájdete to určite 😊

Strana
z2