Máte skúsenosti s dávkovačmi umelého mlieka?
Ahojte mate niektora s niecim taku skusenost? To ohrievanie a riedenie vody az je akurat atd. psycho, su rozne stroje na nete. Mate s tym skusenost?
Dakujem 🙈
@malaopicka ako keby nastavím vždy 44 a je tam vždy 40 tak to neriešim, ale keď mne to vždy dávalo inú teplotu vody, nemohla som sa na ten stroj spoľahnúť. Dala som napr 40 a ledva to malo po PÍPNUTÍ 38. Keď si napr dala 42 tak po PÍPNUTÍ to malo ledva 39. A keď som dala 44 tak to zase malo 48 a dokolečka dokola, proste chcela som spoľahlivý stroj ktorý bude mať vždy rovnakú teplotu (zadanú)... Prečo sa ti breeza nepáčila? Lebo nad ňou som uvažovala pred babymoov
@malaopicka viete poslat link?
@gejb dakujem
@aschkimka tak to považujem za chybný kus. S mojim nemám žiaden problém. Brezza mieša úplne odveci pomery, raz husté, raz riedke a na moje mlieko ani nebolo riadne tlačítko. Proste nepovažujem to za spoľahlivé keď to ma byť presne, nesmú sa stavať takéto veci.
Babymoov milky now pozri na nete
Ja mám Babybrezza a je to niečo neskutočné, určite by som kúpila znovu, aj keď som dlho rozmýšľala, stojí to za tie peniaze ☺️ manžel najskôr nadával že je to blbosť a teraz to on odporúča každému. Keď idem preč, nemusím rozmýšľať či urobí dobre mliečko, jednoducho stlačí a hotovo. ☺️

@aschkimka vieš čo, popravde, neriešila som. Lepšia mašinka podľa mňa na trhu nie je aktuálne, keďže ti to prevari vodu, drží teplotu, dávkuje po 60ml proste je to rychle efektívne a nie je to škaredá kanvica. Áno, malo by to byť teplotne presné, ale mám odskúšané, že nie je. Proste tie 4 stupne tam chýbajú. Či to robí aj normálna kanvica neviem, lebo nemám kanvicu 😄