Mlieko Babysmilk
27. okt 2023
Ahojte prosím názory na mlieko Babysmilk?
@nttnnt
@meeel krajina povodu tohto mlieka je aka? vidim tam vsade len vyrobene v EU co mi nedava pocit dovery…isto to bude Polsko
@nttnnt ked som pozerala,tak na obale je EU ale na spodnej časti pri výrobnej sarzi je CZ. Mne osobne je jedno odkiaľ mlieko je , kedze si myslím ze pravý pôvod iných mliek ani nevieme .. pre mna je dôležité, ze je to fakt ,že mlieko. Vôňou, chuťou a hlavne to zloženie. Nie som eko bio matka ,ale toto ma dostalo.. čítala som veľa, kedze v rodine mame rôzne problémy.. za moju osobu- rodinu odporúčam.. ale je to na Vas .. držím palce ,aby ste si dobre vybrala 🙂

@rebeka1211 dobrý deň. Môj osobný názor na mliečko je veľmi pozitívny. V porovnaní s inými mliekami a to mozem porovnat ,kedze mam 3 dericky , je zložením úplne na inej úrovni (to nie su len reci v reklame ,neobsahuju olej a pod a pritom je tam zmes rôznych iných olejov) Žiadne telu neprirodzene látky, mala dostáva len to najpodobnejsie k materskemu mlieku. Keďže bohužiaľ som dlho nekojila som zato vďačná. Žiadne koliky ,nezmyselne priberanie ,nie je stále hladná.. zevraj sa zle rozpúšťa. My takú skúsenosť nemáme. Práve naopak