icon

Mlieko Babysmilk

rebeka1211
27. okt 2023

Ahojte prosím názory na mlieko Babysmilk?

meeel
4. feb 2024

@rebeka1211 dobrý deň. Môj osobný názor na mliečko je veľmi pozitívny. V porovnaní s inými mliekami a to mozem porovnat ,kedze mam 3 dericky , je zložením úplne na inej úrovni (to nie su len reci v reklame ,neobsahuju olej a pod a pritom je tam zmes rôznych iných olejov) Žiadne telu neprirodzene látky, mala dostáva len to najpodobnejsie k materskemu mlieku. Keďže bohužiaľ som dlho nekojila som zato vďačná. Žiadne koliky ,nezmyselne priberanie ,nie je stále hladná.. zevraj sa zle rozpúšťa. My takú skúsenosť nemáme. Práve naopak

nttnnt
21. mar 2025

@meeel krajina povodu tohto mlieka je aka? vidim tam vsade len vyrobene v EU co mi nedava pocit dovery…isto to bude Polsko

meeel
8. nov 2025
@nttnnt

@meeel krajina povodu tohto mlieka je aka? vidim tam vsade len vyrobene v EU co mi nedava pocit dovery…isto to bude Polsko

@nttnnt ked som pozerala,tak na obale je EU ale na spodnej časti pri výrobnej sarzi je CZ. Mne osobne je jedno odkiaľ mlieko je , kedze si myslím ze pravý pôvod iných mliek ani nevieme .. pre mna je dôležité, ze je to fakt ,že mlieko. Vôňou, chuťou a hlavne to zloženie. Nie som eko bio matka ,ale toto ma dostalo.. čítala som veľa, kedze v rodine mame rôzne problémy.. za moju osobu- rodinu odporúčam.. ale je to na Vas .. držím palce ,aby ste si dobre vybrala 🙂