icon

Mlieko Hipp Bio Combiotik

mirka1611
4. jan 2013

Ahojte, máte niekto skúsenosti s um.mliečkom Hipp BIO Combiotik ? Vďaka

romanka7692
30. máj 2013

ahojte ak niektora pouzivate hipp HA 1 mam doma este nenacate krabice lebo my ho uz nepouzivame tak ho chcem predat, ak mate zaujem navrhnite cenu a mozeme sa dohodnut, alebo ak o niekom viete kto ho kupuje a chce ho lacnejsie dajte vediet dakujem :D

sosnicka
31. máj 2013

@mirka3010 ahoj ja by som si od teba odkupila Hipp BIO Combiotik 1. Byvame v ba. Kludne mi napis na mail sosnicka@gmail.com dakujem

mariska87
31. máj 2013

Ahoj. Ja používam Hipp od narodenia a som s ním veľmi spokojná. Môj syn nemal nikdy z neho zápchy ani nič iné. Takze môžem , len odporučiť.🙂

mirka3010
7. jún 2013

@sosnicka ahoj sosnicka poslala som ti email ja som si to az teraz precitala tak ak mas zaujem posli mi adresu a ja ti mliecko velmi rada poslem

lucinocka
7. jún 2013

@silviiiiiii a preco 4 mesacnemu uz davas stavicky a kase? ved to vobec nepotrebuje este..tolko chuti mu pomiesas ze sa necudujem ze vymysla s mlieckom🙂

mamina2912mamina29
20. jún 2013

Hipp Bio Combiotic je najlepsia,ale treba mliecko kupovat v Rakusku. Za A je lacnejsie ako u nas, za B je to uplne ina kvalita. Do Rakuska dovazaju pre zapadnu Europu, k nam pre vychodnu 🙂 ved aj obal je iny. My sme boli aj na Hipp 1 aj Pre, kedze mi odislo mlieko a maly je max spokojny. Chvilu bol na Nutrilone,mal stale upchate brusko a nevedel sa vykakat,total zapeceny. S Hippkou vsetko preslo,dokonca mu odisiel aj exem s tvaricky a to uz mu lekarka chcela dat kortikoidy....Nutrilon je len drahy odpad.

tinushka13
28. jún 2013

@mamina2912mamina29 ahoj nepouzivas náhodou č.2? mám jedno balenie z rakuska. dostala som ale my pouzivame sunar a Hipp sme skusali. nerobí dobre ☹ predam ho za 8 aj s postovnym. len spotreba je do 17.7. ☹

nikinka1111
21. júl 2013

Ahojte, potrebujem radu. malý bude mať 1 rok. doteraz sme pili mlieko BEBA HA - nemáme žiadny zdravotný dôvod piť toto mlieko, dávala som ho z vlastnej vôle. Teraz by sme chceli prejsť na HIPP BIO COMBIOTIC 4. no tam je dávkovanie 150ml vody, nie je to málo?. teraz sme dávali ráno a večer po 210ml vody. Koľko tohto mlieka papáte?

lauricka
21. júl 2013

@nikinka1111 daj vody kolko potrebuje, akurat dodrz pocet odmeriek a ten je na vsetkych rovnaky

nikinka1111
22. júl 2013

@lauricka myslíš jednu odmerku na 30ml vody? lebo keď som pozerla balenia v rakúsku, tam je dávka aj 210ml a na slovensku len 150ml

lauricka
22. júl 2013

@nikinka1111 ano, daj vody kolko chces, kludne aj 210 a 7 odmeriek, jasne, ze vacsemu dietatu nedas len tak malo, asi nedali do tabulky vsetky mnozstva, ale zariadis sa podla toho

villant
30. sep 2013

@cawes Dobrý deň! A v Rakúsku to nie ja drahšie? Kolko tam stojí to mliečko? Totiž raz som dostala aj ja mliecko z Rakúska a bolo to fakt jemnejšie. Teraz by som chcela kupovať z Rakúska, lenže je to dosť ďaleko od nás (totiž bývam v Ke). Neviete náhodou mi poradiť, ako ich môžem zohnať? Ďakujem!

cawes
30. sep 2013

@villant no to neviem mozno najst stranku amazon.de a objednat z nemecka da sa posielat na sk. Rakusko osobne neviem kde kdo posiela. Drahsie myslim ze nie cenovo je to skoro to iste ja uz si nepamätam, Presli sme na Beba mliecko a striedame kvoli hnackam z aptamil hn25

villant
30. sep 2013

Velmi pekne dakujem 🙂

mamina2912mamina29
17. jan 2014

@tinushka13 ahoj,dakujem,ale my uz mame 12tku 🙂

monika_277
29. jan 2014

@raffaella Ahoj prosim Ta oplatia sa tam aj HIPP hotove jedla? v sobotu sa tam chystam. Inak ak by mal niekto zaujem mozem zobrat viac. som z BA

majush
29. jan 2014

@monika_277 oplatí sa najma, ked majú v BIPA Baby days, býva to prvý pondelok, utorok, stredu v mesiaci, na detský sortiment je 25% zľava. vybav si ich kartu, aby si to mohla využívať, tu je viac info. naozaj ušetríš
http://www.bipa.at/content/Content-Landing-BIPA...

feha
11. mar 2014

Dievcata, nemate problem s rozrobenim tohto mliecka? My mame teraz Hami 2, ale nejak ho grckame. A postou mi prisla vzorka Hipp Combiotic 2, tak som to skusila zarobit, no nejak ho neviem rozpustit, po stenach mi ostavaju take cucky, vyzera to desne. Dodrzala som postup zarabania, dokonca som skusala aj inak , tak ako som robila Hami, tak uz neviem.

gabibart
17. mar 2014

My ano, mléčko sedělo. Doporučuji koupit na www.lekarna-doktorka.cz, mají na něj akci!! a koukněte i na cenu BioGaia Protectis kapek.

lienkaciki
28. mar 2014

Nevie niekto kde kúpim Hipp bio combiotik3 za dobrú cenu?

mia501
28. mar 2014

@lienkaciki v kauflande za 8€

katarinam89
28. mar 2014

My sme ho pouzivali od narodenia vtedy to bola novinka a od 8 mesiaca sme presli na normalne mlieko a sme zdravy a nic nam nechyba mozem odporucit

lienkaciki
28. mar 2014

@mia501 u nás ho teraz nemajú

axelina
29. mar 2014

@lienkaciki v dm maju tiez akciu do konca marca.

lienkaciki
29. mar 2014

@axelina no dnes som tam kúpila cena 12,49e kaufland má najlepšie ceny len je vypredané

axelina
30. mar 2014

@lienkaciki Aha tak sorry. Ja pouzivam tiez Hipp ale len zatial 1 a ja ich kupujem v madarsku. Maju tam ovela lacnejsie a velke balenia.Ale hipp 3 kolko stoji neviem, tiez uz budem zistovat hipp 2.

merynka3
1. apr 2014

@feha ja ho kupujem v rakusku a vobec sa nelepi po stenach...ani nepeni,som maximalne spokojna 🙂

lienkaciki
6. apr 2014

@merynka3 kolko stoji v rakusku?

kitu
6. apr 2014

@lienkaciki aj my sme ho mali z rakuska a stoji o par eur menej ale kvalita neporovnatelna podla mna...

teraz ho už nepouživame ale ine mliečko by som už asi nezvolila boli sme max spokojní a to sme ho mali od cca 4 mesiacov do cca 2 rokov...

lienkaciki
6. apr 2014

môj ho pije od narodenia a teraz ma rok ale som max. spokojna žiadne zapchy ani bolesti....len keby ta cena u nas bola rozumnejšia