icon

Môže byť problém s novorodeneckou výživou Beba?

2. jan 2024

Pekný večer máme 3 týždnovw babetko chcem sa spýtať pijeme BEBU comfort v nemocnici pil HiPP a posledný deň Nutrilon na odporúčanie sme kúpili BEBU no chcem sa spýtať sám sa nevykaka musíme mu pomáhať teplomerom a cvičiť lebo plače keď mu dáme teplomer sa vykakal a je spokojnejší chcem sa spýtať môže to byť tým že mu BEBA nesedí? Máte s tým skúsenosť?

pribinak
2. jan 2024

Samozrejme

autor
2. jan 2024

@pribinak ako samozrejme že nesedí mlieko?

viestta
2. jan 2024

Ano, moze to byt tym, ze mu nesadlo mlieko. Treba vyskusat ine

pribinak
2. jan 2024

Áno, nesedí mu mlieko. Vráť sa k tomu prvému mlieku

zuzanka.zuzu
2. jan 2024

odporúčam nechať to prvé mlieko. a HiPP je aj celkom fajn, tak nechápem prečo ste prešli na bebu

milanemila
2. jan 2024

No nie je bohvieco, ze 3 tyzdnove babo ma uz 3 mlieko 🤷🏼‍♀️ Takze ak chces menit, tak by som sa vratila k tomu co mal v nemocnici. Na pomahanie s kakanim kupte rektalnu rurku, nie mu tam pchat teplomer.

nikpa
2. jan 2024

Nerozumiem prečo si menila mlieko po príchode z pôrodnice, keď mu tam sedelo. Vráť sa k nemu. Um sa nemení ako malinovka, za 3 týždne 3 mlieka, je extrem. Ved to si ani poriadne na žiadne nestihol zvyknúť. A ako píše vyššie, kúp si prosim ta rektalnu rúrku keď mu treba pomáhať pri kakani tak často, nie hrubý teplomer mu tam cpat 🙄

dadka1997
3. jan 2024

Samozrjeme, nemusi mu pasovať, mojim detom pasoval iba sunar

bylinka25
3. jan 2024

Moja neter mala s tým problém a to je už 22 rokov, z BEBY mávala hrozné koliky, jej detská lekárka odporučila Nutrilon, tej jej sadol na prvú.