Môže byť problém s novorodeneckou výživou Beba?
Pekný večer máme 3 týždnovw babetko chcem sa spýtať pijeme BEBU comfort v nemocnici pil HiPP a posledný deň Nutrilon na odporúčanie sme kúpili BEBU no chcem sa spýtať sám sa nevykaka musíme mu pomáhať teplomerom a cvičiť lebo plače keď mu dáme teplomer sa vykakal a je spokojnejší chcem sa spýtať môže to byť tým že mu BEBA nesedí? Máte s tým skúsenosť?
@pribinak ako samozrejme že nesedí mlieko?
Ano, moze to byt tym, ze mu nesadlo mlieko. Treba vyskusat ine
Áno, nesedí mu mlieko. Vráť sa k tomu prvému mlieku
odporúčam nechať to prvé mlieko. a HiPP je aj celkom fajn, tak nechápem prečo ste prešli na bebu
No nie je bohvieco, ze 3 tyzdnove babo ma uz 3 mlieko 🤷🏼♀️ Takze ak chces menit, tak by som sa vratila k tomu co mal v nemocnici. Na pomahanie s kakanim kupte rektalnu rurku, nie mu tam pchat teplomer.
Nerozumiem prečo si menila mlieko po príchode z pôrodnice, keď mu tam sedelo. Vráť sa k nemu. Um sa nemení ako malinovka, za 3 týždne 3 mlieka, je extrem. Ved to si ani poriadne na žiadne nestihol zvyknúť. A ako píše vyššie, kúp si prosim ta rektalnu rúrku keď mu treba pomáhať pri kakani tak často, nie hrubý teplomer mu tam cpat 🙄
Samozrjeme, nemusi mu pasovať, mojim detom pasoval iba sunar
Moja neter mala s tým problém a to je už 22 rokov, z BEBY mávala hrozné koliky, jej detská lekárka odporučila Nutrilon, tej jej sadol na prvú.

Samozrejme