Môžem Bebu nechanú v chladničke znovu zohriať?
Môžem um konkrétne bebu supreme pro ktorú mala nedoje dať do chladničky a potom dorobiť a znova ohriať ? Každý raz vypije inak a strašne veľa by som toho vylievala a stojí to veľké penieze. Ďakujem pekný deň
nie. viem, ze to vela stoji, ale zial... max mozes skusit dat este o nejakych max 30 min (zatial nechat pri izbovej teplote) a ked nic, tak vyliat.
Nie ,tuším to aj píšu ,že sa to nesmie znova zohrievať.
Koľko má malá? Skús si odsledovať kedy vypije menej a kedy viac . Keď zhruba rovnaký čas vypije toho mlieka málo tak jej to oddiaľ trošku a potom vypije viac. Núkaj jej aj vodu a čaj.
A toto čo píše deedol robím aj ja ,keď viem,že by to mal vypiť skoro všetko ale nevypije a napríklad sa hneď potom vykaká ,tak si to ešte dopije po niekoľkých minútach. Ale zohrievať sa nesmie.
Nie. Nemozes. Ako pisali rob menej a dorobis.
Inak, moja krstna robila bratrancovi mlieko tak ze spravila 2 flasky ktore vypil pocas noci s tym ze nerobila vzdy nove ale zarobila vecer bezne aj so studenou vodou. Nie raz sa stalo ze bolo aj 3 ci 4 hodiny vo flaske 🫣
Ochutnaj to ohriate a posud sama 🤢
Nasa ma 10.mesiacov..necham maximalne hodinu doma stat..kup si ohrievac na flasky tam si stale ohrievaj vodu klidne 300ml flasku.ked bude hladna a jedava 120 odlej jej trebars 90ml do cistej flase a zvysok vody vrat do ohrievaca a ak budes vidiet ze este pyta dorob jej zase z tej vody 30-60. U nas ide ohrievacka 5 mesiacov vkuse a mlieko je spravene fakt za 10 sekund.nalejes vodu supnes prasok zahrkas vybavene. ale urcite neodkladaj ani neohrievaj..

Nie. Rob menej a dorobis