icon

Môžem pridať feniklový alebo rumančekový čaj do umelého mlieka?

31. jan 2025

Ahojte. Vela zien radi par kvapiek fenikloveho uz do urobeneho UM a niektore zas rumancekovy caj.
Ine zas rovno do jemneho odvaru z danych bylin rozrobit mlieko.
Viete mi povedat Vase skusenosti? Mala ma moc tuhu stolicu ale aj po vymene sa to nezmenilo cize skusila by som nieco s tymito cajmi.

lubkovaandrejka
31. jan 2025

Kolko ma dieťa mesiacov? Ja by som rumancekovy nedavala, je to alergen.

lubkovaandrejka
31. jan 2025

U nas pomohla vlaknina topnatur,je to od ukonceneho 6.mesiaca. 🙂

patka06
31. jan 2025

Nikdy som nepochopila to to miešanie.
Medzi kŕmeniami mliekom som dávala vodu a občas čaj najprv feniklový a neskôr aj harmančekový

svetlonos
31. jan 2025

A už si tu grcku skusala aj vypiť? Sa ti mala najskôr dogrca a nie vykaka. Odskúšané...

luciaruz
31. jan 2025

Ja som dala polku vody, polku kamilkoveho caju. A do toho som zarobila UM. Od vtedy mi kakala ako hodinky.

autor
31. jan 2025

@luciaruz aky malo vek babo?

autor
31. jan 2025

@lubkovaandrejka bude mat mesiac 8meho 🙈

lubkovaandrejka
31. jan 2025

Takemu krpcovi isto caj nedavaj, ved nema dostatocne vyvinuty traviaci system, skor by som skusila mlieko zmenit. Mozno na nejake hypoalergénne.

gvenduska
31. jan 2025

Do mlieka ?nikdy som nedávala
Samostatne buď feniklový alebo som zamiešala
Nikdy som to do mlieka nedávala

autor
31. jan 2025

@lubkovaandrejka jejda, na tych cajoch by nebolo vhodne od 1. tyzdna keby to je zivot ohrozujuce 🤦‍♀️

autor
31. jan 2025

@gvenduska zamiesala? ako myslis?

soraya25
31. jan 2025

No ak nemá ani mesiac skusila by som ešte kojit alebo
Odsávať materské mlieko lebo take male babatko si neviem predstaviť ako ma vykakať takú tuhú stolicu ..

lubkovaandrejka
31. jan 2025

Ja nepisem,ze je to zivot ohrozujuce, len,ze to nie je velmi vhodne, to je rozdiel :D

lubkovaandrejka
31. jan 2025

Ja som ti chcela v dobrom poradit. Takym malym detom nie je vhodne davat caj, ked ma fakt tuhu stolicu,tak isto bude problém v mlieku. Moze mat kludne ABKM, moja mala tiez taky prejav.

autor
31. jan 2025

@lubkovaandrejka ABKM je co?

lubkovaandrejka
31. jan 2025

Alergia na bielkovinu kravského mlieka

autor
1. feb 2025

@lubkovaandrejka ako ste na to prisli? ake malo prejavy?

gvenduska
5. feb 2025

Fenikel a harmanček spolu a zaliala

black_wolf
14. feb 2025

Nasmu na stolicu pomohla slivkova stava, ale davali sme az v 5.mesiaci, po mesiaci je este fakt skoro. Skor by som popremyslala nad kvalitnymi probiotikami, my sme na odporucanie pedi dali symbiosis bifibaby, tie su super, staci 5 kvapiek do ranneho mlieka..

autor
14. feb 2025

@gvenduska mam pocit, ze ano rumancek jej to zriedil ale sama nekaka 😑

autor
14. feb 2025

@black_wolf to par receptov mam ja ale asi skor ako 3 mesiace by som ich neskusala 🙄

black_wolf
17. feb 2025

Ved toto, ale tie probiotika babatko moze uz od narodenia, ked potom prejdete na niekolko prikrmov denne, tak sa to aj same upravi 😌 drzim palec