icon

Môžem zameniť Beba Supreme Pro za Beba Comfort?

2. feb 2025

Ahojte baby, menila niektorá z vas mliecko pre polročne bábätko? Používam od narodenia beba supreme pro 1, keďže som nekojila. Lenže to mlieko je dosť drahé a nevydrží nám ani týždeň. Lekárka nepredpisuje takže ho hradím v plnej sume. Len chcem vedieť či by sim ho nemohla zameniť s Beba comfort. Malej mlieko vyhovuje sj pekne prospieva po nom. Ide skôr len o cenu. Ale samozrejme nebudem na tom trvať, keď jej chuti budem kupovať dalej. Ja len či náhodou máte niektorá skúsenosť. Ďakujem

nicolett_
2. feb 2025

Podľa mňa nie je problém zmeniť mlieko tej istej značky, problém by bol ak by si menila z Beba na Nutrilon, neskôr zase na Hipp 😅 my sme menili z Hipp asi po mesiaci na Nutrilon, nie kvôli cene, ale že malého z Hippu zapekalo 🙂

22exa09
8. okt 2025

@anonym_autor zmenili ste nakoniec toto mlieko alebo ostali ste na beba supreme pro ? My sme taktiež od narodenia na tomto mlieku zachvilocku budeme prechádzať na 2jku a uz teraz skupujem s každej strany lacnejšie mlieka lebo ano ide do peňazí ale zas je to najlepšie na trhu. No tiez sa pohrávam s myšlienkou výmeny niečoho co je lacnejšie alebo na predpis