icon

Môžeme ostať na jednom druhu mlieka aj v ďalších mesiacoch?

16. nov 2022

Viem žeby sa ti nemalo a treba UM dávať presne také, aké sa v danom veku odporúča ale len teoreticky, co by sa stalo keby som ročnému dieťaťu pokračovala a davanim dvojky, a neprešli by sme na trojku? Ano už papa prikrmy, cize ma živiny odtiaľ ale ta dvojka je stále viac hodnotne výživná ako trojka, ked som videla zloženie trojky, ved tam skoro nič nieje.. Co sa stane? Bude dieta len trosku tucnejsie?

pribinak
16. nov 2022

Nič sa nestane. Mnoho deti odmieta niektoré pokračovacie mlieka

dominikamacakova
16. nov 2022

Môžeš kľudne. Ja som dávala dlho dvojku, potom chvíľu trojku a prešla som na kravské.

selest
16. nov 2022

Tiez som tak davala, kupila som v akcii a neodhadla mnozstvo. Nestalo sa nic. Ked si vezmem ze starsi syn od 1,5 roku nevypil ziadne mlieko..

amelie2017
16. nov 2022

Dcera pila dvojku do troch rokov. Syn jednotku do 15 mesiacov.

aurorastone2
16. nov 2022

Krpec pil 1 a mal 13 mesiacov 🤷‍♀️

autor
16. nov 2022

Okej ženy, a teda ostávali ste na nižších leveloch mliek len kvôli väčšej vyzivnosti? Alebo prečo? A ked sa vás na poradni doktor opýtal ze aké mlieko práve pije, co ste povedali? Lebo napríklad mňa sa doktorka stále pýta, ze aké číslo pije a ci to dobre znáša..

anavixy
16. nov 2022

Moja sa pyta len na znacku, nikdy sa nepytala na cislo… myslim si ze to je jedno, ja som si vsimla len energeticku hodnotu na nasej 2 a 3, musim to zajtra pozriet, mozno sa vratime este k tej dvojke aj my 🙊

amelie2017
16. nov 2022

Neostavala som kvoli vyzivnosti. Ostavala som preto, lebo moje dieta malo pri danom mlieku bezproblemovu stolicu, ziadne vetry, zapchu. Pri zmene zapcha, bolesti. Hadam ho nenecham trpiet len preto, ze by uz malo podla vyrobcu pit dvojku. A pediatra moze byt do toho prd, do kym moje dieta prosperuje. Aj tak mi nijak nepomohol, ked grcal prve mesiace mlieko prudom..vraj ho prejedam, lebo nechudne. A keby mal reflux, tak by chudol...ale 10 krat menene oblecenie za den, jeho, moje tiez,..plac, nervozita z kuseliny..

autor
16. nov 2022

@anavixy my máme bebu comfort, a fakt musím povedať že rozdiel medzi 2 a 3 je dosť veľký...

pribinak
16. nov 2022

Veď povedz, že mu 2 mlieko viac vyhovuje.

teletubbies
17. nov 2022

@amelie2017 môžem vám prosím napísať sa?

teletubbies
17. nov 2022