icon

Na koľko eur mesačne vás výjde umelé mlieko?

2. jún 2022

Ahojte, zaujímalo by ma koľko eur v súčasnej dobe minute na UM pre bábätko ktoré je od narodenia iba na UM? Ďakujem

Strana
z2
ailiba
3. jún 2022

@ankare ano, odpisala som na ine, uznavam, pomylila som si komentar...ale tvoja odpoved tiez nesuvisela s otazkou autorky...

lilianka1989
4. jún 2022

Moja malá od narodenia je na umelom a predpisuje jej detská lekárka. Takže som doplácali iba 18 eur za 4x800g mlieko Nutrilon. Dohodni sa doktorkou nech ti predpíše. A ak máš poisťovňu dôveru tak ti aj ten doplatok vráti späť. Ja som mala mlieka zadarmo,kedze mi poisťovňa vrátila peniaze.

adriana219
4. jún 2022

92€ mesačne Beba SENSITIVE

vlucifuk
4. jún 2022

Naši už majú osem rokov, boli dvaja a UM bolo vtedy lacnejšie, ale i tak sme to prepočitali, že prvý rok sme za UM zaplatili 1200€.🤦‍♀️Závisí aj od toho, akú značku UM používate...Ono to rýchlo zbehne.Teraz by jedli len rezne, guláš a pizzu a tiež to nie je najlacnejšie.🤷‍♀️😉

martabubu
5. jún 2022

Keďže som alergik obom deťom do pol roka písala Dr. Čiže nič som neplatila. Potom do roka a pol až dvoch vďaka prikrmom už menej pili a väčšinou do 50€ mesačne

kiki234
5. jún 2022

Sunar ha 4krabice do mesiaca.. Cca 80eur. Mame pol roka ale uz davam aj prikrmi takze to ide pomaly dole

diabolka79
5. jún 2022

@ankare nie kazda moze dojcit

lima_elvie
5. jún 2022

Priznám sa nechcelo sa mi otvárať diskusiu, ale reku urobím kuk, že či sa tu niekto múdry neobuje do autorky žeby mala radšej dojčiť 🙈🤣 hold stalo sa 🤣
Nie každá žena môže dojčiť 🙈 kojit či ako to nazvať. Ja som nedojcila lebo som nemohla a ani som to potom nedokázala keďže laktačná má tak zdeptala že až mi bolo zle zo samej seba 🙈

Ale aby som odpovedala na otázku. Tak nech autorka skúsi mliečko Babylove (okolo 5 až 6 eur krabička) to vychádza lacnejšie a v diskusii som ho nenašla žeby bolo spomenuté. Nás vyšlo na cca 40 eúr mesačne a to mala je papkac veľký (teraz sme na trvanlivom a to mám pocit, že ide viac do peniažkov)

agatka111
7. jún 2022

Prvych 6 mesiacou treba vydrzat,a okolo 4 mesiaca dieta zacina aj s prikrmami,a potom prechadza na dvojku mlieko a ta byva stale v akcii a vtedy treba aj do zasoby nakupit 🙂

bobik87
7. jún 2022

@chadkroeger mozem sa opytat ako Vam UNION vracal peniaze? automaticky ci na ziadost?

chadkroeger
7. jún 2022

@bobik87 automaticky a šekom.

mariska1989
7. jún 2022

Beba na recept 5 krabíc myslím nebola veľký papkač ale potom mi vracali nazad niečo mesačne okolo 55€

stanka4891
7. jún 2022

ani ja som Bohužiaľ dojčiť nemohla, um nás vyjde okolo 100e na mesiac 😨 máme nutilon

dudos
7. jún 2022

Malá je na nutrilone HA. Kupujeme cez net 6 ks niekedy na akciu tak okolo 110 euro. Má 5 mesiacov. Zhruba nám to vydrží mesiac a niečo.

lydion20
7. jún 2022

@eskop do koľkých mesiacov ste dávali kendamil?

bobik87
7. jún 2022

@chadkroeger mne nic neprislo a to ma mala uz 4mesiace 🙄

eskop
8. jún 2022

@lydion20 ja do roka. Potom som vyskúšala 3ku ale nejako malej nepasovalo tak som skusila trvanlivé a super

gabrielita3
9. jún 2022

Mame na predpis nutrilon comfort je to len 400 g krabica na predpis platim za 7 ks cca 12 e aj to mi poistovna vrati ale kedze teraz bol vypadok platila som 120 e za 10 ks nech mam do zasoby, musela som kupit cez internet v lekarni ho nemali dostupne

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2