Neocate infant - skúsenosti
Baby máte skúsenosti s týmto mliečkom?
Chuť hnusná, zápach hrôza ale splnilo účel, syn počas stomie naberal na váhe a bola to rýchla zmena z Infatrini Infants na Neocate - pomohlo, celkom to pil aj napriek neznesiteľne nechutnej chuti.
My naň čakáme ale vraj príde až v pondelok 🤷🏻♀️ dosť sa obávam tej chute 😂 ja som čítala niekde že dosť zapeka a vracajú deti po ňom vašim detičkám sadlo?
@laura1607 Mali sme, ale pach a chuť príšerná. Malý ho nechcel piť, nepriberal. Zmenila nám dr. na Infatrini a to mu chutí aj naberá na váhe omnoho lepšie.
@katkamatka7 tak o tom som nepočula vôbec no budem vedieť keby je treba to vám na gastre?
@laura1607 Áno, predpísala nám Dr. na gastre. Neocate nám predpísala tuším 6 ks plechovíc / mesiac, v jednej 400 g práškového mlieka. Keďže nášmu nechutilo, nechcel ho pot, odvracal pusu od cumlíky a pritom predtým mliečko pil Bebu, tak nám Dr. predpísala iné a teda u nás to je Infatrini vo flastickach 125ml tekutého mliečka. V jednom balení je 24 fľaštičiek po 125 ml. Keď sa nám ujalo, predpísala nám aj viac balení, 10 krabíc. Ale zase kontrolu máme až o tri mesiace, ak by sa nám minulo, stačí zavolať a predpíše nám.
@laura1607 je to už stará téma ale chcem sa opýtať synček ma 3 mesiace a je na neocate podozrenie na abkm aj keď krvné testy boli negatívne..ale iná otázka mliečko papa ale strašne veľa grga skúsili sme aj antikolikove fľaše momentálne má MAM fľašu 1 cumlík najlepšie ju chytil predtým sme mali sauvinex ale aj ten najmenší cumel mu lial veľa mlieka mali sme viac vonku ako dnu viem že grcanie môže byť spojené s prehĺtaním vzduchu ale on sa naje odgrgne tak poriadne aj 5x ale dám ho spinkať a nie a nie zaspať aj dve hodiny sa strháva vysoké hneď z neho niekedy až papa po vzduchu a vtedy viem že zase potrebuje odgrgnut je to únavné hlavne pre neho lebo sa mu trhá spánok hlavne večer to je takto cez deň v kociariku ani nie ale príde večer a des koľkokrát takto dve hodky po jedení a také riadne grgy dáva že nechápem...mali ste s tým nejakú skúsenosť? Môže to byť trávením neocatu?
@kaciato dobrý deň dlhšie som tu nebola. No dcéra mala tiež krvné testy negatívne aj napriek tomu podozrenie na abkm ..
myslím že to môže byť spojené, ale istá si nieje som nato sú lekári 🙃 moja keď sme prešli na neocate mala kŕče nevedela sa vykakať strašne ju zapekalo dr nás odbila že to chce čas, len vydržať ... Aj sme vydržali... Stolica sa upravila chvíľu predtým ako sme s neocate skončili 😃
Je to predsa aminokyselinove mlieko a veľká zmena pre malé brušká ...a fľašu ja som používala len anticolic
Skúste vydržať a opýtať sa na poradni držím palce
Mozno to bude zaujimat niekoho, kto si najde diskusiu neskor...ak prejdete na aminokyselinove mlieko, nan uz alergicke dieta byt nemoze. Avsak, alergia moze trvat este dalsi mesiac, pretoze bielkovina kravskeho mlieka je v tele este asi tri tyzdne. Ja mojho maleho alergika kojim, avsak obcas musime dat umele mliecko, lebo ho nemam dost, a maleho prejav je atopicky ekzem. Kym sa vyliecil, preslo 6 tyzdnov odkedy som prestala prijimat akykolvek zdroj mlieka, lebo 3 tyzdne to bolo u mna a dalsie 3 este u maleho. Tym chcem len povedat, ze vydrzte aspon mesiac, kym sa liecba prejavi. Preto eliminacny test trva mesiac.
Co sa ale prejavilo okamzite po prechode na obycajne HA mlieko bolo, ze maly prestal mat ukrutne krce a plac, ze ho vsetko bolelo. Postupne vymizla aj nespavost, nervozita, svrbenie...neocate ideme skusit teraz aj my, avsak UM pije raz za niekolko dni. Kym ale neboli prikrmy, stolicu mal raz za tyzden a bolo to uplne v poriadku.
@wiqux môžete mi prosím napisat viac o tom eliminacnom teste ? My ho mame teraz s neocatom a mám za dva týždne nasadiť mlieko s bielkovinou neviem vôbec aké a aj na neocate moje bábätko vyzerá akoby malo kŕče v brušku keď ho pije či to bude stále keď už toto je najľahšie stráviteľné mlieko 😔

Chuťovo hnusne mlieko, mne smrdí ako psie granule, ale pre moje veľmi alergické deti jediná záchrana. Mali ho radi, chutilo im...