Neuškodí dieťaťu Nutrilon?
Ahojte baby som strašne na seba nahrávána doteraz sme užívali nutrilon HA no začal mi maly z neho častejšie grckat tak som si povedala že mu skúsim kúpiť iné kúpila som bebu AR je strašná mame ju prvý deň a robia sa tam hrudky a maly po nej place myslite že môžem kúpiť dnes znova ten nutrilon HA neuškodí to malému keď mal 5 krát tu bebu ? Som smutná fakt z toho 😞
@zuzkaa1991 maly má 3 mesiace on večer negrcka ja si myslím že možno gcka aj preto lebo je aktívny strašne dupka nohami a potom mu vyjde mliecko
Myslíš že keď som mu ho dala včera prvý krát môžem dnes kúpiť ten nutrilon ?
Podla mna ano ak chces sa vrátiť naspäť....
@zuzkaa1991 ďakujem za radu
Tie AR mlieka su huste presne kvoli tomu aby dieta negrcalo.zato vsak sposobuju bolesti bruska,aspon teda u nas to tak bolo.normalne sa vrat k povodnemu mlieku,pokil negrcia prudom a je spokojny tak zostan pri povodnom mlieku
Ahoj, HA a AR su 2 odlisne rady mliek. Beba supreme pro 1 je HA a aj Beba sensitive. Tak jedno z tych 2. Ale porad sa s pedi. Mlieko sa nema na babatku len tak samovolne skusat, trva niekolko tyzdnov kym si brusko zvykne.
Zarabanie AR neni lahke, idealne ihned po nasypani miesat lyzickou a pretrepat.
Ak mas babo indikovane na mlieko HA (hypoalergenne), Beba Supreme pro 1 je na predpis, treba si to pytat u lekara.
prepáč a čo akože mu má uškodiť na UM? je to LEN iná značka výrobku, nič menej, nič viac......obvykle sa značka vymieňa najskôr po týždni, ale ak vieš že predch.bolo lepšie, tak ho nasaď späť.....
@mogaa som prvorodicka tak sa bojím všetkého aby ho bruško nebolkalo
Ja som čítala že by sa nemala značka meniť a tak tak preto som sa bála ale ďakujem baby za radi hneď dnes kúpiť spät ten nutrilon HA a nebudem už špekulovať s ničím 🙏 lebo večer som o 3 ráno kvôli tomu plakala že som hrozná mama 😂
UM nemá ako uškodiť dieťaťu, len daná značka mu nemusí "sadnúť"....detičky bruško bolieva, nemajú ešte vyzretú črevnú sústavu, rovnako mávajú aj reflux.....dávaj aj detské čajíky - rascový, kamilkový.....keď prebaluješ, pomasíruj bruško, pocvič s nožičkami....hlavne chlapci zvyknú mávať zastavené vetry, volakedy sa im dávala do zadočku taká gumička/cievka, vtedy sa lepšie vyprdkali...
@mogaa cajik som skúšala feniklový keď ho očkovali natahovalo ho z neho 🙏 čítala som o tom rascovom len mu moc nechcem dávať čajíky lebo ešte aj kojím len nemám toľko mlieka preto dávam aj um rektalnu sme skúšali nič mu to nerobilo masírujeme stále aj s pupikom cvičíme s nozkami vtedy prdka
hlavne sa neboj, dieťatko tvoj strach vycíti a je potom nepokojné.....mamičky skúšajú pri UM aj 3-4značky, kým nájdu tú čo dieťaťu sadne, ale veľa krát to chce len čas, kým črievka vyzrejú a vytvorí sa správna mikloflóra......ak vieš že predch. UM bolo lepšie kludne sa k nemu vráť, po nejakej dobe môže zase skúsiť vymeniť značku....to zloženie UM je veľmi podobné, niekde môžu pridať viac vitamínov či niečo iné, ale pre dieťatko je dôležitá aj chuť....
pre seba si kúp Vineu, hroznovú šťavu od Matyšáka, možno sa kojenie rozbehne...hlavne ho často prikladaj...ak si nevie chytiť bradavku, kludne daj košíčky, lepšie sa mu s tým papá.....
Ja len k tomu grckaniu.... ano je mozne, ze ak sa viac zacal hybat aj si ugrcava. Moje deti to tak mali vsetky. Do troch mesiacov nic a potom to zacalo. Najedli sa, samozrejme sa natahovali, pretacali a tym im aj to mlieko vybiehalo. Preslo to okolo siedmeho mesiaca.
@mogaa ďakujem krásne vrátim sa k tomu nutrilonu viem z to krpec vycíti preto som stále usmiata len včera večer už namna všetko doľahlo tak som si poplakala inak som stále usmiata preto mám asi takého smejka
A problém je že ja len odsavam lebo krpec nechce didku takze pije moje mliecko z fľašky večer nemám skoro vôbec mliecko preto mu dávam to umelé ale ste zlate baby moc ďakujem ❤️

Ja som menila po 2 3 týždňov mlieko kvoli kolikam.....zalezi aky sfary je maly.....ako vela grcka ci pribera.....poradila by som sa s detskou ak mate normálnu