Nutrilon AR a 6-7x stolica za deň
Dievčatá, chcem sa spýtať, dával niekto babätku Nutrilon AR, a mali z toho detičky “hnačku”? Teda ževraj to hnačka neni kým to neni vodové ale je to 6-7x denne. Myslím si že malú aj brucho boli, je nespokojná strašne. Toto trvá cca 11dní. Doktorka mi povedala žeby mlieko nemenila, ale ja si myslím že má nejakú intoleranciu 😤 doktorka je na dovolenke a príde až o 8dní 😳😡 čo mám robiť?
@miska0016 asi by som ešte pockala, lebo mlieko by sa malo meniť až po 2 týždňoch, ona je ešte maličká a tie črievká a celý tráviaci systém si ešte len zvyká.. ak sa ti zdá,že má bruško nafúknuté, tak jej ho skus pomasirovat trebárs aj použiť pupík, pripadne rektalnu rúrku nech sa vyprdká, ak si ešte teda tieto veci neskusala… skúsiť dávať napríklad od ob dávky espumisan, nám toto zabralo kým si zvykol na mlieko… a ak by ani to nepomáhalo,tak by som zmenila
@miska0016 joj tak asi by som vsadila na materský inštinkt.. náš mal tu Bebu AR a nebolo to dobré, doktorka tiež stále vravela ,aby sme mlieko nemenili, že bude grckať aj z iného a aj tak sme presli na nutrilon AR,lebo niečo mi vravelo v kútiku duše, že toto bude asi to správne mlieko… proste dala som na svoju intuíciu a dobre som spravila…

@miska0016 aj my sme to mali na začiatku a nám povedala že je prejedeny, znížili sme dávky a potom to prestalo.