icon

Nutrilon AR - skúsenosti

tehotna40
5. apr 2021

Ahoj baby som tu znova s tými mojimi mliekami ale uz som zúfalá a chcem pre ňu samozrejme to najlepšie. Mam kúpený nutrilon AR lebo z hipp mi po každom jedle začala aj 4x grckat , ale teraz zase rozmýšľam, v tom ar je zahusťovadlo, nebude mať zase s toho zápchu? Mate skúsenosti? Ďakujem za odpovede

paciko9
5. apr 2021

@tehotna40 my sme mali tiez Hipp ha aj my sme grcali stoho. Teraz mame nutrilon ar a v poho pekne kaka kazdy den. Ale davame aj Espumisan aj probiotika

tehotna40
autor
5. apr 2021

@paciko9 smiem sa spýtať ako mlieko pripravujete, teraz ho pije 1x a zdá sa mi ze dosť peni

lenuska9999
5. apr 2021

My sme mali Nutrilon AR a nedám naňho dopustiť. Malý ho znášal veľmi dobre a bol po ňom aj sýtejší. Pred tým sme mali BeBu a malý z toho grckal a veľmi hnackoval. Ten Nutrilon AR to ale dal všetko do poriadku.. takže my sme boli veľmi spokojní s tým mlieckom.

paciko9
6. apr 2021

@tehotna40 podľa tabuľky pijeme 180ml plus prikrmy. Hej dost peni ale pytala som sa ze ci stej peny ju nemoze boliet brusko bolo mi povedane ze nie. Ale ked dam espumusan tak sa mi dza ze tej peny uz nieje tolko.

tehotna40
autor
6. apr 2021

Baby ale mne sa zdá tej peny veľa nemoze mat mala s toho nejaký problém?

paciko9
6. apr 2021

@tehotna40 nemalo by sa jej nic urobit

tehotna40
autor
6. apr 2021

@paciko9 uz som nato prisla ako to hrkat uz je to lepšie, na českom koniku som nasla diskusiu ze to dokonca miešajú lyžičkou. Pokúšame, ďakujem

miska0016
15. máj 2022

@tehotna40 pekny den, ak sa smiem spytat, je to sice roky po 🙂 ale ako sa to teda robi, ja som skusala miesat s vidlickou, s lyzickou aj hrkat, krutit flaskou ale vzdy mi tam ostanu hrcky

tehotna40
autor
15. máj 2022

@miska0016 ahoj, pijeme ho stále takže je to stále aktuálne, hrkam nie hore dole ale tak do boku a len pár krát a potom pár krát pokrutim z fľaškou. Hrcky môžu byť aj nesprávnou teplotou vody.

miska0016
15. máj 2022

@tehotna40 fiha a teplota vody by mala byt aka?

tehotna40
autor
16. máj 2022

@miska0016 35-40 stupňov, myslím ze je to aj na krabici v návode tak

miska0016
16. máj 2022

@tehotna40 a to cim si mam pdmerat 😹

tehotna40
autor
17. máj 2022

@miska0016 ja mam ohrievač fias, za mňa najlepšia voľba, potom sú nato aj rôzne teplomery