icon

Odporučte najlepšie umelé mlieko pre bábätká

4. mar 2025

Ahojte, nakoľko som prvorodička. Tak vôbec netuším, ako to funguje. Všetci ma uisťujú , že budem mať materské mlieko. Ale niektoré ho nemajú. Čo je v poriadku. Len som taká flustrovaná z tohto😅 Mali ste to niektorá tak isto? Že ste nevedeli, či budete mať svoje materské mlieko, tak ste ore istotu kúpili nejaké umelé? Ak áno, tak radšej by som si dopredu kúpila nejaké najlepšie. Viem, že každé bábätko je iné, a že môže aj nemusi sadnut každé jedno umelé mlieko. Ale ore vyskúšanie nič za to nedam. Takže mi prosím odporúčte najlepšie umelé mlieko, ktoré sa Vám osvedčilo. Ďakujem.

petamich
4. mar 2025

Umele nekupuj dopredu, ak by mu nahodou davali v porodnici, tak sa potom odporuca pokracovat v tom. U nas raz maju Beba, raz Sunar, tak dopredu velmi nedava zmysel kupovat 🙂.

alenka2101
4. mar 2025

Moja znama nemkhla kojit zo zdravotnych dovodov,priniesla si um.mlieko hned do nemocnice..babylove,bolo bez preoblemov

kavasmliekom
4. mar 2025

Za mňa pri všetkých troch deťoch sunar AR

marca12
4. mar 2025

DM babylove 1

krasneleto
4. mar 2025

zacala som nutrilon , beba a skoncila som a najlepsie nam pasovalo z DM

saxana000
4. mar 2025

Beba supreme najprv tekute male flasky na prilezitostne dokrmenie alebo ked som musela odbehnut a varovala babka nemala som vzdy naodsavane postupne sa dcerka odstavila a presli sme asi od pol roka uplne na praskove..

michaella24
4. mar 2025

Syn dostával v pôrodnici Bebu, ja som doma dávala France lait, pil ho ešte nedávno, mal už štyri roky, mal ho veľmi rád. Sám sa rozhodol, že už viac si neprosí. Ale vopred som nekupovala, mala som plán, že budem kojiť, ale nakoniec to z viacerých dôvodov nevyšlo. Nemala som hneď mliečko, syna vzali na JIS, spustilo sa mi až neskôr a postupne aj odišlo. No nevadilo mi to, kojenie mi nebolo príjemné. Ani syn nechcel, keďže dva týždne bol na JISke. Nechcela som trápiť ani jeho, ani seba.

biglovemom
4. mar 2025

Ahoj ,ja som doma nemala UM
Mlieko sa mi v pôrodnici nespustilo,mala prso ani nevládala ťahať.
Cestou z pôrodnice som kupila UM co mala v nemocnici😊

anavixy
4. mar 2025

Nie, nie je potrebne mat doma dopredu kupene UM. Dnes ho uz kupis vsade, v DMke, tescu, v kazdej drogerii ci lekarni, takze staci kupit az potom, ked ho naozaj budes potrebovat. Ani do porodnice si ho nepotrebujes nosit. Ak bude tvoje dieta potrebovat dokrm, dostanes UM v porodnici a potom sa odporuca pokracovat tym (ale zasa nic sa nestane keby aj nie..). Jedine ak by si chcela napr. Kendamil alebo inu znacku, ktoru v porodnici standarne nemavaju, tak to ti donesu do porodnice a dohodnes sa s personalom na tom, ze budes davat z neho. Staci riesit ked/ak to bude aktualne.
Skor nez vyberu UM sa venuj poctivej priprave na dojcenie 🍀

dominima
4. mar 2025

U nás v pôrodnici dávali Beba HA tak sme ju kúpili a nakoniec sme skončili na Beba AR

calathea97
4. mar 2025

Ahoj u nás v pôrodnici dávali Nutrilon. Keď som prišla domov, tak sme chceli pokračovať, ale do týždňa začali koliky. Potom sme prešli na Nutrilon Comfort and Colics a po cca polroku sme prešli na Sunar complex. Podľa mňa počkaj do pôrodnice, že aké um majú tam ak ak sadne, tak budete pokračovať. Veď kým budeš v pôrodnici, tak muž určite zoženie potrebné um a potom uvidíš, či pri ňom ostanete alebo budete meniť 😊

lucia13022023
4. mar 2025

Kendamil

evivb
4. mar 2025

U nas vyhralo mlieko BEBA Comfort.

BEBA COMFORT 1 HM-O, 800 g je instantná počiatočná dojčenská mliečna výživa s baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri, 800 g plechovka. BEBA COMFORT 1 HM-O obsahuje klinicky overenú kombináciu prospešných látok pre Vaše dieťatko: * 2´FL (2´FUKOZYLLAKTÓZA) je oligosacharid štruktúrou podobný tým v materskom mlieku. OPTIPRO® je špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku. L. REUTERI sú baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. VITAMÍNY A,C,D, sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.1 Bez palmového oleja.

lenocka2222
4. mar 2025

U nas v porodnici davali bebu ale detom nesadla. Dcerka mi z nej zvracala. Doma som davala france lait a za nas super mliecko

samik88
4. mar 2025

Uvidíš ako bude tvoje bábätko reagovať na mliečko. My sme mali aj Nutrilon aj Sunar premium. Potom mliečko na alergiu bkm. Ale minule mi vravela známa (sestrička z pôrodnice) ,že Beba je podľa nej najlepšia.

adabise683
16. mar 2025

Ja by som jednoznacne odporucala Baby smilk ..mali sme aj Nutrilon aj Sunar premium ale malá mala z toho bolesti bruska ... Baby smilk chutí aj mne 😀 pripomina mi susesne mlieko z kravinov co si pamatam skoro 30 rokov dozadu 😂 ide o poctive mlieko ... odporucila mi ho kočka z porodnice a bola som jej za to moc vdacna bo bolesti po par dnoch vyrazne ustupili