Prechod z Beba Supreme pro 1 na 2
Dáva niektorá z vás UM Beba Supreme pro ale už dvojku? My sme dávali jednotku akurát sa mi už minula tak som vyskúšala mu dať dvojku vypije zatiaľ iba 120ml viac nie len mám obavy že či ho nebude bolieť z toho bruško uz mi aj zaspal.. len si slabú grgol a trošku grckal také hustejšie... A môžem mu to mlieko dávať normálne po 3 hodinách alebo vaše detičky aj vydržia z tohto mlieka aj dlhšie?
Rozdiel medzi mliekami je jedine v zlozeni v zmysle vitaminov, mineralov atd. Nie v tom ake je mlieko syte, naozaj nie, uplne normalne ho davkuj tak, ako doteraz. Ziadne ze vydrzi dlhsie syty alebo naopak kratsie, klasicky sa riad dietatom, ani brusko ho nema preco zrazu z toho boliet. Neviem ake je stare dieta, ale zvycajne sa skor dlhsie zostava pri cisle 1, kedze obsahuje viacej vitaminov. Ak este nema aspon 5-6m, tak by som sa nepomahlala.
@anavixy má 6 mesiacov... 24 mája bude mať 7
Tak to uz kludne 🙂
@anavixy môžem aj po 3 hodinách mu to dávať?
@viktoria1751 ano, jasne, aj skor, ako vyzaduje. Ako som pisala, je to to iste, len menej vitaminov, na rezime krmenia sa nic nemeni len kvoli mlieku cislo 2.
@anavixy môžem aj po 3 hodinách mu to dávať?
@viktoria1751 riaď sa výlučne potrebami tvojho dieťatka. Je hladné? Tak mu daj 😊
@viktoria1751 riaď sa výlučne potrebami tvojho dieťatka. Je hladné? Tak mu daj 😊
@lienka.7 ja viem zvykla som aj po 2 hodinách mu dávať teraz som mu dala o 7vecer zaspal ale budí sa mi každých 20 minút a prehadzuje sa a dvíha nožičky..

Rozdiel medzi mliekami je jedine v zlozeni v zmysle vitaminov, mineralov atd. Nie v tom ake je mlieko syte, naozaj nie, uplne normalne ho davkuj tak, ako doteraz. Ziadne ze vydrzi dlhsie syty alebo naopak kratsie, klasicky sa riad dietatom, ani brusko ho nema preco zrazu z toho boliet. Neviem ake je stare dieta, ale zvycajne sa skor dlhsie zostava pri cisle 1, kedze obsahuje viacej vitaminov. Ak este nema aspon 5-6m, tak by som sa nepomahlala.