Prečo 2,5-mesačný syn odmieta piť mlieko z fľašky?
Zdravím. Malý mi dnes v noci začal vymýšľať. Keď mu dám moje odsate mlieko tak začne plakať. Vyskúšala som 4 fľašky. Cmúľa v ústach cumlík a keď potiahne a vyjde mlieko tak hneď začne plakať . Akoby ho bolelo piť.
Pritom plače od hladu. Čo sa stalo ? Kde môže byt problém ? Predtým pil normálne…. Proste cmúľa si fľašu ako cumlík a keď potiahne hneď plač :( už som zúfalá
akoby nevedel sať …
Ved on vlastne aj ten cumel saje. Sa upokojuje. Ma aj samotny cumel?
Kojis ho? Resp flasa plus kojenie?
Moj mal 2 taketo strajky, par dni to trvalo. Odmiettal sa kojit,ani flasu nechcel, reval a hladny bol... pomohlo hned ked sa len prebudzal vopchat prsnik do pusinky ked bol este rozospaty a napapal sa.
Druhym dovodom moze byt reflux, kludne i skryty. Tu nemam skusenost poradit.
Drzimpalce
@katuskamala1 len fľaša s mojim mliekom. Na prsník sa od začiatku nechcel prisať.
@katka3212 mozno chce len cumel?
Moj celkovo flasu odmietal. Ale on nechcel ani cumel.
Pripadne inu flasu... ktovie.
Pripadne -iba cisto zvedavost-skusas aj teraz po case prikladat? Kamoska tak rozkojila vacsie dieta... dojcila cez klobucik. Resp flasu. Raz zabudla sa zasedela u kamosky a veru sa prisal 😂🙈
Do hrdla si mu pozerala? Nema ho zapalene? V ustach nema nieco co by ho mohlo boliet? Skus mu davat so striekackou, ci bude prehltat v pohode. Ak ano, tak krmit tak a skusat s cumlom, ono to prejde. Ak ani tak nebude chciet, tak skusit mlieko ci je ok/skusit dat um a ak nic nebude chciet, tak patrat po pricine v ustach.
@katka3212 mne to sedi na ten strajk. Ako som opisovala. Pokial nema afty v pusinke,ale to by si si vsimla.. urcite by som ja mlieko nemenila, nie je nic nad materske mlieko a iba pri odsavani ho pravdepodobne nebudes mat dlho (co ale nemusi byt na isto),tak treba vyuzit co najviac..

A nechce len ten cumlík?