icon

Prečo 2,5-mesačný syn odmieta piť mlieko z fľašky?

katka3212
18. mar 2025

Zdravím. Malý mi dnes v noci začal vymýšľať. Keď mu dám moje odsate mlieko tak začne plakať. Vyskúšala som 4 fľašky. Cmúľa v ústach cumlík a keď potiahne a vyjde mlieko tak hneď začne plakať . Akoby ho bolelo piť.
Pritom plače od hladu. Čo sa stalo ? Kde môže byt problém ? Predtým pil normálne…. Proste cmúľa si fľašu ako cumlík a keď potiahne hneď plač :( už som zúfalá

ericka_l
18. mar 2025

A nechce len ten cumlík?

katka3212
autor
18. mar 2025

@ericka_l on ten cumel na flasi cmula ako cumlík čo ma na upokojenie. Ale tak musí niečo piť … aj mi plače od hladu

katka3212
autor
18. mar 2025

akoby nevedel sať …

maryetta
18. mar 2025

Ved on vlastne aj ten cumel saje. Sa upokojuje. Ma aj samotny cumel?

katuskamala1
18. mar 2025

Kojis ho? Resp flasa plus kojenie?
Moj mal 2 taketo strajky, par dni to trvalo. Odmiettal sa kojit,ani flasu nechcel, reval a hladny bol... pomohlo hned ked sa len prebudzal vopchat prsnik do pusinky ked bol este rozospaty a napapal sa.

Druhym dovodom moze byt reflux, kludne i skryty. Tu nemam skusenost poradit.
Drzimpalce

katka3212
autor
18. mar 2025

@maryetta áno má, ale ide o to, že nepije mlieko. On akoby aj chcel , ale nejde mu to.

katka3212
autor
18. mar 2025

@katuskamala1 len fľaša s mojim mliekom. Na prsník sa od začiatku nechcel prisať.

maryetta
18. mar 2025

@katka3212 mozno chce len cumel?
Moj celkovo flasu odmietal. Ale on nechcel ani cumel.
Pripadne inu flasu... ktovie.
Pripadne -iba cisto zvedavost-skusas aj teraz po case prikladat? Kamoska tak rozkojila vacsie dieta... dojcila cez klobucik. Resp flasu. Raz zabudla sa zasedela u kamosky a veru sa prisal 😂🙈

anavixy
18. mar 2025

Do hrdla si mu pozerala? Nema ho zapalene? V ustach nema nieco co by ho mohlo boliet? Skus mu davat so striekackou, ci bude prehltat v pohode. Ak ano, tak krmit tak a skusat s cumlom, ono to prejde. Ak ani tak nebude chciet, tak skusit mlieko ci je ok/skusit dat um a ak nic nebude chciet, tak patrat po pricine v ustach.

katuskamala1
18. mar 2025

@katka3212 mne to sedi na ten strajk. Ako som opisovala. Pokial nema afty v pusinke,ale to by si si vsimla.. urcite by som ja mlieko nemenila, nie je nic nad materske mlieko a iba pri odsavani ho pravdepodobne nebudes mat dlho (co ale nemusi byt na isto),tak treba vyuzit co najviac..