icon

Prístroj na rozrobenie umelého mlieka: Skúsenosti a názory

26. feb 2024

Ahojte, používa niektorá z vás prístroj na rozrobenie UM? Aký? Ste spokojne? Neboli to vyhodené peniaze?

Strana
z2
saxana000
26. feb 2024

To bude naozaj zvlastne mlieko... a davas mlieko.do.vody.alebo.vodu.do.mlieka?
Pripadne skusit len do.trosky toztobit a potom postupne dolievat..mne.sa.to nezda ze.by nebol na to figel ako.to rozrobit bez.hrudiek..

autor
26. feb 2024

@hederamonstera čítala som diskusie, síce staršie, ale tiež mali problém (pokiaľ teda teplota nebola vyssia ako odporúčaných 40 stupňov) Ale ďakujem za nápad, určite skúsim, možno s tým ma problém ešte aj niekto iny 🙂

bagerka
26. feb 2024

Za mňa a dve moje sestry najväčší pomocník. Len v polosladké stlačiť gombík a za 30 sekúnd máš hotovo. A predala som ho ďalej za dobru cenu

3petka
26. feb 2024

@biglovemom tak v noci žiadna sláva to je jasne. To by každá brala taký prístroj.
Tak ja som kojila viac menej akurát do prvých príkrmov takze som sa toľko nenarobila toho mlieka. A je jasne že ak niekto vstáva k dieťaťu aj 3 a viac krát v noci tak super vychytávka.

biglovemom
26. feb 2024

@3petka ty vies co ja som to mala za par sekund spravene , ani zadarmo by som to nebrala.lebo ako bolo spominane to umyvat….eee

livka_
26. feb 2024

Autorka, skusila by som to cele opacne. O ktore mlieko konkretne ide? Nejake na intoleranciu napr? A pohladat na mk sukromnu ci verejnu skupinu zien ktore to mlieko pouzivaju a ich sa spytat na rozrabanie. Predsa nemoze kazda pouzivatelka toho vasho mlieka mat automaticky 300€ rozrabac. Tam niekde u uzivateliek je ten priestor na hladanie odpovedi na otazky co mas✌️🍀

timea301196
26. feb 2024

My používame ár mlieko nutrilon. Vodu v ohrievače mám nastavenú na 46 stupňov. Miešam lyžičkou.. a mám pokoj... 🙂

autor
26. feb 2024

@livka_ Ďakujem, skúsim sa poobzerať po nejakej skupine. Zatiaľ som len založila novú diskusiu. Ide o mliečko Babysmilk.

livka_
26. feb 2024

Noooo som si mohla tipnut...presne.. ja som preskusala x mliek a presne babysmilk mi hrudkovalo. Robila som ho ako vsetky ostatne a pri nom? pozeram do flasky a guce. Myslela som ze mi zasibalo a neviem mlieko spravit... Je to 800g pixla, dalo casu to spotrebovat pri tom rybnom smrade -D no k veci, toto som rozrabala tak ze som si vyhradila na neho cas. Pomaly a pomaly premiesavat lyzickou, nesvihala som flaskou lebo to nemalo zmysel, otvorenu flasku som miesala pracne lyzickou ako kavu a rozbijala hrudky. Ono to povolilo..

terry658
26. feb 2024

Ak ťa to poteší mi máme bezlaktozovu Bebu a je to tiež problém. Stále mi hrudky upchávajú dudel, už som z toho fakt nervná a ničím to nerozrobím. Ak je teplota vody do 34 stupňov tak sa pekne rozpustí,no ak je vyššia tak stále hrudky. Nechcem prehrievať už zarobené mlieko lebo sú v ňom probiotiká,nech ich nezabijem.

autor
27. feb 2024

@livka_ ďakujem, jednoznačne vyskúšam ❤️

Strana
z2