icon

Problém s mliekom - dieťa si pýta každú hodinu

barbara088
24. jan 2014

ahojte maminky uz som sa tu s vami radila..mame problem z mliecko.na zaciatku sme mali sunar sice jej chutil,ale robil je traviace tazkosti,potom na odporucanie lekarky sme dali nutrilon to bolo este horsie ako sunar,na odporucanie mamiciek som skusila na frace lait.cenovo sice fajn ale stale je hladna pyta kazdu hodinu ci dve...tiez mame problem s kakanim...co jej mam dat vsak uz som na nervy z toho.nechcem jej to menit hala bala....

patusha282
24. jan 2014

ahoj aj ja som skúšala rôzne mliečka, ale nakoniec najlepšie je Hami..to odporúčam 🙂

galaxy
24. jan 2014

Skús buď Hami citlivé bruško napr.alebo BEBA PRO

anya27
24. jan 2014

Aka je stara mala a kolko vypije?

momo216
25. jan 2014

Ak je casto hladna je dobre skusit cumlik s vascou dierkou, mozno ma ten problem ze sa nevladze napapat tolko kolko by chcela lebo tahanie cez maly cumlik je aj pre babo dost narocne. a ak nekaka ja som davala malemu nejaky cas probiotika swiss, dala som to do mliecka a pomohli.mali sme tiez france lait. potom uz problemy neboli

sense
25. jan 2014

nam robil problem aj beba aj nutrilon a sme na Hippe a dobre...ako radi mono216 skus cumlik s vacsou dierkou, mozno ma malu tahanie ju unavi a nevypije tolko kolko by mala, a zalezi aj mnozstvo kolko vypije ak ti vypije tolko kolko spravis skus dat viac, ak vypije len malicko vymen cumlik,....i

barbara088
autor
26. jan 2014

@anya27 ahoj malinka ma mesiac vypije max 90

barbara088
autor
26. jan 2014

@momo216 my sme davali ma brusko baby calm

barbara088
autor
26. jan 2014

tak na radu kamaratky sme skusili bebu 1 compfort...malinka vypije 120 aj viac.vadsciu dierku som uz davnejsie spravila...malinka sa sama vykaka a hlavne pekne spinka aj tych 5hodin...v noci sa nam casto budila aj kazdu hodinu s placom,teraz super.tak snad uz budeme mat pokoj s tymto mlieckom

momo216
26. jan 2014

@barbara088 s tym nemam skusenosti,ale pocula som ze aj to je dobre, ja som len tie probiotika, tie mi odporucili v lekarni, ale neviem ci su neni az od 6. mesiacov, uz presne neviem