Problémy s umelým mliekom
Ahojte,stretol sa stým už niekto?
Malá je na UM papala Beba expert pro HA
Nerobila jej dobre,v jednom kuse mala prdy ale nie také uvolnujuce skôr tie také z nafuknutia.
Keďže som ABKM pediatrička mi vravela,že skúsime nasadiť Nutrilon allergy degistive care.
Mala ho pije dnes 6ty deň.
Pozorujem ze tie caste prdy a tak odišli
Prdne si len občas ale má extrémne tvrdé bruško stoho mlieka, a zvykne byt vecer plačlivá pripisujem to kolikám.
Aj tazsie mi vecer zaspava teda plačom pri Bebe to až také nebolo.
Na gastro ju budem objednávať nabuduci týždeň pre potvrdenie alebo vyvrátenie moznej alergie,intolerancie....
Len teraz neviem ci môže spôsobovať to mlieko tiez koliky atď atď keďže vlastne neobsahuje nič.
Má aj antikolikove fľaše.
Z pediatričkou som sa rozprávala,a vravela mi,že mám skúsiť zmeniť na kendamil mliečko keďže malá nepozná ešte takéto keďže je od začiatku bud na HA alebo teraz to allergy care že tiez ma mamičky alergicky a skúšali tiez vela mliek a kendamil im sadol.
Ešte dodám že pri Bebe mi cele dni nespala bola placliva možno také 10-15min slofiky mala.
Teraz keď sme prišli na to allergy care pekne sa napapa pohra a spinka a ked boli bruško tak dám espumisan.
@anonym_autor nám beba tiež nesedela. Ak vám sadol Nutrilon , tak možno len zmeniť druh na Comfort&anticoliks.. je to proti Kolikám. Možno vám ho môže vaša pediatrička aj predpisovať, tak ti väčšiu časť preplatí poisťovňa. Opýtaj sa na to. Nám takto predpisovala Nutrilon antirefluxné
@lenuska9999 Áno len neviem to Abkm či má či nemá po mne preto chcem počkať na to gastro...úplne mi šibe z toho už
@anonym_autor od gastra nečakaj zázraky. Proste pri takomto malickom bábätku sa to veľmi ani zistiť nedá a iné jej ani nemajú čo dať okrem toho allergy mlieka

@anonym_autor nám beba tiež nesedela. Ak vám sadol Nutrilon , tak možno len zmeniť druh na Comfort&anticoliks.. je to proti Kolikám. Možno vám ho môže vaša pediatrička aj predpisovať, tak ti väčšiu časť preplatí poisťovňa. Opýtaj sa na to. Nám takto predpisovala Nutrilon antirefluxné