Recenzie na mlieko Baby Smilk
Ahojte, našla som tu zopár starších ale aj novšiu diskusiu na mlieko tejto značky. Chcela by som úprimne Vaše úprimne recenzie ak ste produkt skúšali. Všimla som si, že v starších príspevkoch odpisuje majiteľka a v novšom už pomerne dosť uražlivo odpisuje. Hľadam dieťatku pokračovacie mlieko 2. Aktuálne sme kvôli prekonanej črevnej viróze na odporučanie pani doktorky na bezlaktozovom od beby. Budem veľmi vďačna za Vaše recenzie.
Neviem ja by som tuto značku nedala, mam predsudky, este aj clanky boli ze cosi obsahovalo (jasne kauzu moze mat hoc kto ako aj beba teraz) , plus musia sa pretlacat cez telku boli tusim v jame levovej...mne je tato značka nesympaticka, drzo a blbo ale ako lacná polska čokoláda, čisto subjektívny, neodborny nazor...
@anonym_e67d1b no praveže ja toto potrebujem, potrebujem všetky názory aby som si to utriedila. Lebo na ich stranke sú recenzie od spokojných mamičiek ale ti mi nestačí. Na vlastnú stranku si zlú recenziu ani názor nedajú. Mne nejde o to odsúdiť ich hneď len pozvierať viacero ihlov pohľadu. A aku ma beba zas kauzu :( . Ja som sa bebe snažila vyhýbať ako sa dalo ale malý nutrilon bezlaktozovy nedaval vôbec a to je na nutrilon zvyknutý.
ja som raz skusila pred par mesiacmi a strasne tazko sa rozmiesavalo tak som ho uz ani nekupila, potom som niekde aj citala, ze neosahuje tolko vyzivnych latok co ine, len neviem co to bolo
V Poľsku je zakázané, lebo nespĺňa smernice pre detskú umelú výživu, chvália sa, že obsahuje X a Y, ale nepovedia, že neobsahuje dôležité zložky A a B