Recenzie na mlieko BabySmilk
Ahoj. Mate skúsenosti s týmto mliekom? Pomohlo detičkami pri zápche a bolestiach bruška? Máme aktualne nutrilon comfort &colics kvôli kolikám, ale problém so zápchou pretrváva. Zvažujem zmeniť bud na Hipp alebo práve BabSmilk.
Ďakujem za skúseností
@claudaia jedna myslim ze to bola farmaceutka sa venovala blizsie zlozeniu tohto mlieka. Potom co boli majitelia znacky nedavno v TV a prezentovali toto mlieko. Aspon podla jej hodnotenia sa chvalia jednou zlozkou navyse ktoru maju oni a ine znacky nie a pritom “20 dalsich dolezitych zloziek nema dostatocny podiel”.
A este v TV uviedli aku maju marzu z predaja co ma totalne znechutilo a nikdy by som ho nekupila.
@claudaia nam pomohol Kendamil Comfort, co sa tyka Babysmilk neverim, ze je tak kvalitne, ako to tvrdia a aj ten uzivatelsky komfort je neporovnatelny, keby som mala 10x denne miesat nerozmiesatelne mlieko, tak ma trafi slak 😀 teda aspon podla toho, co som citala, ze ma hrudky atd. Este nam pomohol Coliprev a Espumisan, plus sme davali probiotika a nakoniec z toho syn vyrastol, po roku uz sme presli na klasicky Kendamil
@claudaia my mame 2m akurát tiez som rozmýšľala.nad babysmilk a kendamil ale.ked som si prečítala recenzie vybrala som kendamil a neľutujem brusko prestalo boliet stolica sa.upravila(mali sme velmi tvrdu) používame.ho mesiac odvtedy kludne dieta klop klop zaspava sama
Hippko som používala pred 7r pri prvej teraz som kupila vypila.2davky a grckala.ale.ani nevyzeralo ok...kendamil jej zachutil nesmrdi
@anonym_f73fca hahaha ano. Mali by ste čítať aj tie odpovede na jej neodborne názory. Nakoniec sa sama zamotala ,ked napísala po všetkých tych komentaroch a snáď aj mesiaci ,ze vlastne ona to až teraz začala riešiť, ci je to pravda..
@anonym_4d439b radšej miešať ako dávať všetky tie veci co ste k tomu pridali. To je otras co matky v dnešnej dobe vedia .. a prečítať si neodborne články jedna mama povedala ,namiesto si to trosku nastudovat , už není času. Jedna nebude miešať, druhá radšej pridá XY doplnkov dieťaťu, tretia tvrdí, ze niečo smrdí a pritom to vonia.. tu už by som neverila ani pravdu na recenzie co niekto dáva, hlavne anonymne.. je smutné ako vedia byt ludia strašne zaujatý..pritom tu ide o deti. A neuverite ,ale naozaj ma účinku ako sľubujú. Ale to by ste museli študovať viac.
@claudaia my sme veľmi spokojní s BABYSMILK. Vďaka nemu nam všetky žalúdočné problémy zmizli. Krásne vonia a to ,ze sa trosku dlhšie rozraba. Kašľať nato ,pokiaľ ide o zdravie . Tiež som videla dáky neodborny názor. Ale čítala som tam všetko. A smiala sa ,ako to nakoniec dopadlo,kedze sa pani zamotala 😀😃😄 odbornicka ako sa nazyva.. Ale toto Vam sem dám.
@anonym_8605bf ze smrad 😀😃😄😄 odpadla som. Však nam to chuti a vonia vsetlym
@meeel asi mas ine cuchove bunky ale teda smrdí ako mŕtva ryba v rozklade. A to celá rodina voniate a pijete umelé mlieko? Nečudujem sa potom tomuto komentáru 🫡
@anonym_f73fca tak isto. to akú majú maržu je nechutne a že teda to robia kvôli deťom..
@claudaia niekde som čítala že koliky sú kvôli laktóze že ju tak malé deti nevedia tráviť a my sme teda brali coliprev a nám to pomohlo (pri dvoch deťoch)
@meeel vzhladom k tomu, ze sa tu vyjadrujes len k babysmilk, ktore si vsemozne zastavas, tak mam pocit, ze si majitelka. Kazdy si moze dat dietatu, co mu vyhovuje. Pisem, co pomohlo nam, o moje vzdelanie v problematike sa bat nemusis. Keby bolo to mlieko take skvele a kvalitne, urcite nepotrebuje investiciu z Jamy levovej a takuto nasilnu reklamu. Recenzie takisto hovoria za seba. Krasny den😊
@anonym_8605bf hahaha jasne ,ako ryba. Ako povieš... Ano ,dopije kto dáva. Predstav si..ale nebudem to tu rozvádzať..už len to ,ze niekto da anonym o niečom svedčí. Žeby ďalší ociernovac,alebo ten istý 😀😃😃 sa čudujem, ze takých zatiaľ neriešia právnici 😀😃😄
@anonym_4d439b vzdelanie v problematike. A máme tu človeka ,zeby tpho isteho😀😃😃 ako to je sa musíš spýtať ich. Hej som . A som majitelom aj ostatnych značiek.. som nevedela ,ze sa môžem vyjadrovať len k niektorým veciam. Modrý koník mi to tu nenapisal
@meeel pozri, ja anonym dat nemusím. Ked je to jediná vec, ktora ta trápi. To mlieko dobre nie je. Mas tu niekoľko mam, ktoré napísali, ze to mlieko nie je dobre. Ty jediná si ho zastavas. Je ok, ze tvojmu dieťaťu sadlo, ale to, ze smrdí, hrudkuje sa, je diametrálne rozdielne od ostatných um je fakt 🙂
@laskonkaa1 netrápi. Stačí vidiet odkedy si tu 🙂 ale dobre ,beriem tvoj názor 😀
@laskonkaa1
Pani ktora si zastava toto mlieko a strasne akoze nenapadne tu pise benefity ma nazov nicku MEEEL a dcerka majitelky znacky sa vola MELISA. Neviem ako vy ale ja na taketo nahody neveriim 😂😂😂😂😂
@meeel dokonca ste k jednemu prispevku napisali ohladom mlieka ze kontaktujte nas…preco toto robite? Keby napisete dobry den som majitelka a odporucam nase mlieko lebo ma take a take benefity tak sa kazda mama na to uplne inak diva…ale tvarit sa tu ze ste uplne nezainteresovana osoba a ze ho uprimne odporucate? to je hnus.
@laskonkaa1 netrápi. Stačí vidiet odkedy si tu 🙂 ale dobre ,beriem tvoj názor 😀
@meeel ? Co ma spolocne to od kedy som tu s tym, ze to mlieko je hrozne? 🤣🫣 bud si fanaticka alebo jednoducho nevies co znamená rešpektovať druhy nazor.
@anonym_f73fca choré.
@laskonkaa1
@anonym_f73fca haha, tak to mala takto urazat aj investorov v telke ako mamy na modrom koniku. Ked niekomu mlieko vyhovuje a veri tomu, ze s takou marzou a so slovenskym vyskumom sa da vyrobit revolucny super produkt, ktory vylieci vsetky koliky sveta, tak nech sa tym aj natiera 🤣 my plebs dame dietatu take mlieko ake chceme😀

@claudaia babysmilk je katastrofa. Ten smrad je neskutočný. Hrudky...
Kendamil je topka.