icon

Riešenie problémov s Beba Expert Pro Sensitive pre bábätká

peterkmy
20. mar 2025

Dobry den,ja by som sa chcel spytat prosim vas ohladne UM mame ho predpisane od doktorky, a okrem toho ze je hustejsie sa popri jedeni asi 5-10 minut kym mala vypije zhustne na kusky ktore ostanu vo flasy pripadne sa prilepia na cumel. Vodu mam nastavenu. na 42C polovica 60ml pridame 4 odmerky miesame potom dalsia varka 60ml 42C vody, vysledna teplota mlieka je asi 38C mlieko a flasa to ochladi. Ale kym vypije asi 2/3 tak to zhusne na kusky mlieka ako mozzarela. Na zaciatku je vidiet ze je hustejsie. Primiesavame 5 kvapiek Epumisan. Dakujem

qi
20. mar 2025

@peterkmy ahoj, mne to pride skor ako zle zamiesane, mlieko mame uz dlhu dobu. Ja dam teplu vodu, potom mlieko a zatrepem, nemame problem.

ella1234
21. mar 2025

@peterkmy rovno dajte 120 ml vody, nie na dva krat, a pridane UM hned zamiesajte lyzickou vo flaske po kazdej pridanej odmerke, pri novorodencovi netreba mlieko “trepat” lebo cim menej bublin a peny tym lepsie pre jeho brusko.

peterkmy
autor
22. mar 2025

Zvysil som teplotu na 45 po naplneni do flasky ma asi 42C co je skrz bakterie ok, po pridany mlieka a trepani sa znizi na 37-38. Uz sa tie kusky nerobia take velke ale obcas sa stane ze male kusky sa vytvoria pocas krmenia.