icon

Rozdiel medzi mliekom Babylove 1 a Babylove 1 Pro

sedmokrasska
1. feb 2012

Prosím Vás, aký je rozdiel pri mlieku Babylove 1 a Babylove 1 Pro? Chceli by sme toto mliecko vyskúšať, ale nevieme, aký je rozdiel, resp. ktorým začať? Ďakujeme.

lanskys_sister
24. okt 2013

Ahojte,tiez som zistovala,aky je rozdiel medzi BL Pre a BL 1-jednotka obsahuje cukor glukozu,pre iba laktozu,bez pridavku cukru. Uz nekojim,ale zostala som pri verzii Pre,malej chuti a prospieva.dufam,ze som niekomu pomohla.
Ak by mal niekto zaujem,darujem plechovku Beba 1AR,neotvorenu,ozvite sa do posty

zdeka.
18. nov 2013

Ahojte mamičky! Počula som, že bude alebo už je, výpadok Babyloveho mlieka. Je to pravda alebo nie? Práve sme prešli na toto mliečko a bola by som nerada, keby sme sa mali vrátitť k BEBE, ktorú sme papali ako prvú. Toto mojej Simonke sadlo lepšie. Ďakujem 🙂

macka1012
1. jan 2014

ahojte neviete náhodou kde na nete sa dá objednať babylove mlieko,,, dík

danculik206
22. feb 2014

ZIENKY NEMATENIEKTORA NA PREDAJ BABYLOVE1?SURNEPOTREBUJEM V D.C.A.UZ NIEJE.AJ VIAC KUSOV PISTE NA MEIL danculik206@azet.sk dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

eda28
19. máj 2014

Baby ak mate zaujem, mam doma 3 krabice Babylove 1. Piste IP.

lencul
25. okt 2014

Ahojte, ak by mal niekto zaujem o Babylove PRE, mame 2 neotvorene krabice...napiste do IP.

lulu1205
3. dec 2014

Ahojte aky je rozdiel medzi Babylove folgemilch 2 a Babylove folgemilch 2 bio (po ukoncenom 6 mesiaci) mate niekto skusenost?

0901
15. feb 2015

V akom obchode v Nemecku to mliecko kupit?

zuzi302
20. feb 2015

Ahojte baby tiež mam neotvorene dve krabice Babylove PRE tak kľudne píšte záruka je do 8/2016 to obyčajne Babylove už nemám co je na foto

mazopapagaj
31. dec 2015

Vcera som bol vyberat mlieko v DM a uz vsetky ich mlieka su aj na dokrmovanie a aj na samostatne krmenie!
Zmenili etikety a uz sa deju zazraky 🙂
Takze sa da vybrat PRE (aj bio) alebo "normal" (aj bio).

krasnanevesta
31. dec 2015

Ahojte idem sa opytat ked je tato tema znovu aktualna....skusila som malej babylove mlieko a mam pocit ze je vecer zrazu nervozna ma velke brusko neprdka viac ani sa nejako neskruca iba jej nie je dobre. Mate niekto takuto skusenost? Neviem ci to moze byt mliekom. Lebo aj prikrmy papa len mesiac a trochu sa trapi s kakanim odvtedy. Ale mlieko ma len tyzden.
A budem mat dve krabice na predaj kto by chcel za dobru cenu 🙂 idealne zo zvolena alebo BB.

mazopapagaj
5. jan 2016

My sme presli (ci skor prechadzame) z nutrilonu na babylove PRE a nieedy nam male vydrzia kratsie syte, no dnes na obed v kociku potiahli skoro 5 hodin. Plus sa objavili prdy a nespokojnosti kvoli nim...
Moze to byt tym laktozovym mliekom (PRE)? Pomoze ked dame "len" babylove 1?

dobromila1111
5. jan 2016

Mne v dmke min.týždeň povedali, že PRE je práve pre deti, co laktozu nemôžu, čiže by tam mala byť buď len troška alebo žiadna. A to, že vám vydržia kratšie, je kvôli tomu. Lebo to mliecko je chudsie, aj sa z nich väčšinou tak nepribera, čo mám aj odskusane so starším (tam sme pili all10 od beby). Teraz máme babylove1, kľudne skúste.môj mesačný vypije 100vku každé 3h cez deň, okrem obedňajšej siesty so starším a noci..

mazopapagaj
5. jan 2016

@dobromila1111 to ti povedali nezmysel! Na obale aj v nemeckom jazyku je napisane, ze obsahuje LEN laktozu. Ine mlieka maju aj iny zdroj sacharidov. Vratane babylove1.
Ja som vybral PRE a spravil som kravinu lebo sme naozaj podchvilou hladni...
Bud pojdrme naspat na nutrilon alebo na babylove1

dobromila1111
5. jan 2016

@mazopapagaj
Áno, povedali mi nezmysel. No vtedy som sa tým ani nezaoberala, ani mi nenapadlo, že predavačka nevie, verila som jej. Pokiaľ drobcom mliecko nestačí, vymente ho, možno im je ozaj ľahké a laktoza u nás robila koliky, čo môže súvisieť s tými prdikmi, ako ste spomínali..

wewerkatka
17. jan 2016

Baby,trosku mimo..tiez pouzivame babylove 1. Ved nak chvalim,mali sme nutrilon aj bebu a az pri tomto mi malinka zacala sama kakat. Akurat problem,ze dnes sa mi ledva 3 krabice usli,zjavne nedostatkovy tovar...uz pred vianocami som obehla 4 DM-ky,aby sme mali mliecko. A ta moja otazka- preco sa mi pri jeho kupe nepriratali ziadne body na kartu? Az dnes som si to doma navucte vsimla

miricka77
17. jan 2016

Pri babylove1sa ti body neprirataju,až pri pokracovacich mliekach.je to preto,aby podporovali kojenie pred umelým mliekom. že aby si matky z pohodlnosti nekupovali pre deti UM a ešte za to mali aj body.Tak mi v DM povedali.je to kravina,lebo kto nechce kojit,tak kojit nebude a nejaké body sú mu fuk.a kto chce kojit,ale nemá mlieko,tak UM kúpiť musí.moje dvojčatá boli cca od druhého mesiaca na babylove1,tak si vieš predstaviť, koľko mlieka sme kupovali.a body žiadne.

tinisimi
1. apr 2016

študovala som dlho zloženia mliek babylove bio 1 a babylove pre, v bio 1 chýbajú zložky: L- karnitín a Taurín, a v babylove Pre som našla iba Taurín. V porovnaní s ostatnými mliekami ako napr. Beba, Sunar, Nutrilon, Hami sa tieto obe zložky všade nachádzajú a jedna pani mi napísala, ževraj sú dôležitejé pre vývoj bábatka najmä prvých 6 mesiacov. Moja dcérka má 7 týždňov a po vyskúšaní mliek Beba a Sunar, ktoré ju zapekali a spôsobovali koliky, sme vyskúšali Babylove bio 1, zatiaľ musím zaklopať, jej vyhovuje, žiadne koliky, stolica sa upravila a nie je zelená..... čo ma ale znepokojuje sú tie dve zložky, ktoré tam chýbajú. Čítala som nemecké stránky a fóra, kde mamičky písali o tomto mlieku a boli veľmi spokojné, volala som k nám na SK do DM a dala som zistiť, či sa tam tieto zložky nachádzajú alebo nie, lebo čo som sa dočítala na nemeckej stránke, tak nemci majú nejakú smernicu, ktorá píše, že tieto zložky sú súčasťou mliek akurát nemusia byť uvedené na obale.... tak už neviem.... pani z DM sa mi má ozvať, tak dám potom vedieť, čo zistila u rakušanov.... ak by ste niektorá mali viac info ohľadom týchto dvoch mliek, bola by som rada, ak by ste niečo o tom napísali... nerada by som toto mlieko menila, keď malej vyhovuje, ale pokiaľ by to malo byť jej na škodu a malo by ju ukracovať o nejaké dôležité zložky, tak budem musieť (inak bolo potvrdené že v minulosti žiadne umelé mlieko tieto dve zložky neobsahovalo, ale doba napreduje, tak neviem, či sú tieto zložky nevyhnutné pre vývoj babatka alebo sú len ako plus k výžive, materské mlieko toto zloženie obsahuje, ale my mamičky, ktoré nekojíme, túto informáciu oceníme)

tinisimi
1. apr 2016

bola som v DM a preštudovala a porovnala som si babylove bio 1 a babylove 1, tak v obyčajnej (nie BIO) som našla aj taurine aj L-karnitin. Ale aký je rozdiel medzi BIO pre a nie BIO pre je asi taky, ze nie v každom su tieto zložky, v obsahu cukru, a laktózy. Ale ci je jedno co je lepšie , ci BIO alebo nie BIO , ci PRE alebo abycajna 1, to uz bude asi otázka pre odborníka lebo na oboch je napísane , ze od narodenia.

mazopapagaj
2. apr 2016

@tinisimi uz som to pisal vyssie:
PRE ma ako jediny zdroj energie uvedenu laktozu.
BIO 1 alebo len obyč.1 maju aj maltodextrin (sacharid).
Nasa skusenost je taka, ze to PRE je "hladnejsie" a teda si myslim, ze je urcene na dokrmovanie k materskemu mlieku.

tinisimi
2. apr 2016

@mazopapagaj ďakujem za info

bosorka3113
12. aug 2016

@tinisimi ahoj dozvedela si sa nieco ci to obsahuje?

tinisimi
15. aug 2016

@bosorka3113 ahoj , čo konkrétne máš na mysli? ohľadom zloženia?

tinisimi
15. aug 2016

@bosorka3113 ..... no rakúšania mi poslali takúto odpoveď na moju otázku : Taurín je organická aminokyselina obsahujúca síru a zabezpečuje veľa dôležitých funkcií v organizme. Už počas tehotenstva je plod vyživovaný taurínom. Po narodení dostáva dieťa taurín z dojčenského mlieka. Avšak telo si vie vytvoriť taurín aj samé, neprijíma ho len zo stravy. To isté platí aj pre L-Carnitín. Ľudské telo dokáže vytvoriť L-carnitín z aminokyselín menthionin a lysin.
Na to, aby detská umelá strava obsahovala taurín a l-carnitín neexistuje žiadny pádny dôvod.
Babylove bio mlieka sú bez taurínu a L-carnitínu. Babylove produkty obsahujú čo najnižšie množstvo umelých prísad.

tinisimi
15. aug 2016

@bosorka3113 a inak ja som malej dávala babylove bio 1 po dnes deň a všetko bolo ok, aj stolica, žiadne brušné kŕče ani nič podobné, malá spokojná, sýta, vysmiata..... a za pár dní - už po pol roku prechádzame na babylove bio 2 a tam som študovala zloženie, tiež nie je l-carnitín ani taurín, ale keď som to porovnala s inými mliekami ako napr. sunar alebo beba, tak pokračovacie 2 mlieka neobsahujú už tieto zložky, takže už by som si z toho asi hlavu nerobila..... no už len uvidím, ako mi malá bude znášať to babylove bio 2 🙂

chrumkamajka
19. okt 2016

Mne bolo povedane ze PRE je bezlaktozove...tak neviem

mazopapagaj
20. okt 2016

@chrumkamajka dufam, ze nemas doma dieta s intoleranciou laktozy!
To je naozaj take tazke si to precitat na obale?
Vies po nemecky (hoci neverim, ze v slovenskom navode to nie je napisane tiez).

mazopapagaj
20. okt 2016

Dve vety, ktore sa na krabici nijako neskryvaju. Par slov a vec je jasna...
https://www.dm.de/babylove-bio-anfangsmilch-pre...

bosorka3113
20. okt 2016

@mazopapagaj ja po nemecky neviem a v sk navode nic nie je o PRE napisane. Sama predavacka nevedela a musela sa ist veducej opytat ako im to vysvetlovali. Ale odpovedala spravne je to pre dojcene deti

chrumkamajka
21. okt 2016

@mazopapagaj ja len vravim ako ma informovala predavacka...takze nemusis hned utocit