Skúsenosť s mliečkami
Ďakujem 🙂

@tosomja práve to sa neviem vyznať, bebu poznáme, ale tiez nam nerobila moc dobre obyčajná. Ale kendamil značku vobec nepoznám... Iba som uz pocula názory ze to mliečko je velmi dobre.
No rada si vypočujem skúsenosti. Ktore by sme skusili a či sadne 🙂
Skúste Loulouku. Je lepšie verzia organického Kendamilu 😉
@happymom16 my potrebujeme bezlakto mliecko. Take od tej značky maju? Lebo som nenašla.
Ďakujem
My sice pijeme obycajne UM ale kendamil je jedine, ktoré mi dcera vypije... V nasom pripade je z plnotucneho mlieka co je maloktore UM mlieko a je bez palmaca a rybieho oleja takze nesmrdi.... Bezlaktozove zlozenie nepoznam ale ak je podobne, skusila by som
@happymom16 bola som zvedavá lebo nepoznam, no ked som si precitala zlozenie, kendamil to ani zdaleka nepripomína... 😊
@gabika42252 dobrý deň. Základné zloženie majú podobné, akurát že Loulouka stavia na Tom že kravy sa pásu voľne na tráve vo švajčiarskych Alpách podľa prísnych predpisov,t.j. Max 20 na farmu...takže áno je to zďaleka lepšie ako kendamil ktorý tie kravy nešetrí. A všetko závisí od samotného mlieka nie...

Keby som sa mala rozhodnúť medzi tými dvoma, tak kendamil. S Bebou či takou, alebo alergy care a iné od Beba nám robili veľmi zle.
Kendamil dcéra píla jeden čas, bolo dobré.