Skúsenosť s UM Babybio
Zdravím, máte niekto skúsenosť s mliekom Babybio?
@nelinka2009 nie nie.. toto- https://www.bohemia-organics.cz/nase-rady/jak-v...
dobry den, neviem ci to este je pre vas aktualne, jedna sa o bio mlieko, z francuzska, my mame vyborne skusenosti s francuzskym babybio, chlapec prospieva, mlieko obsahuje okrem vitaminov, mineralov, stopove prvky a bifidus pre travenie, malemu chuti, sme na 3, rastovom. Tak snad to pomoze...majte sa..
@ericavargo my mame 10- mesačnú a silne problémy so stolicou moc ju zapeka neviete či je to vhodne i na tieto problémy??? Ja kojím ale potrebujem i dokrmit na noc ďakujem za info
@kikuta dobry den, viete, rada poradim, len pokial by to trvalo dlhsie, asi by som isla k pediatrovi pre nejake kvapky. My sme nastastie nemali problemy so stolicou vobec, ked sa maly nevykakal min. raz za den, hystercila som. Sestrin maly uzival kvapky Actenol, tusim, su na prirodnej baze, len oni ziju v taliansku, tak ani neviem ci maju na slovensku alternativu. Kazdopadne, ak mate moznost sa k tomu mliecku dostat, ja by som to skusila, mliecko obsahuje prospesne probiotika co posobi aj na crevnu oblast. Drzim palce!🙂
@ericavargo ďakujem samozrejme my sme boli už aj hospitalizovaný koli tomu s lekárom to riešim jasne

@baska888 myslíš to z DMky?