icon

Skúsenosti s HA mliekom

teldi
2. dec 2022

Ahojte Mamičky
Máte skúsenosti z mliekom HA konkrétne Sunar ide o to že malému ktorý má 7 týždňov vyšiel atopický ekzém na tvári krku a pleciach žial to má po mne😭
Takže včera sme začali piť toto mlieko dovtedy pil Sunar premium už si ako tak zvykol iba s kakanim sme mali problémy.Ale teraz po každom jedení plače nema dobrú náladu nechce spať dostal aj Fenistil kvapky a používali sme Babycalm. Viete mi poradiť ako na tento problém mám počkať či si zvykne alebo meniť mlieko. V tomto mi pediatrická nepomôže lebo ona sa k tomu podľa jej slov nemôže vyjadriť.
Ďakujem krásne

iritka
2. dec 2022

@teldi tak rychlo by som mlieko nemenila, skus aspon tyzden vydrzat, ak by stale plakal tak potom inu znacku.

nikpa
2. dec 2022

@teldi keď ma uz aj ekzém tak neviem či mu bude vôbec stačiť len mlieko HA. Neviem teda čo to máte za neschopnu pediatričku ale po takejto rade preč od nej. Čím skôr tým viac problémov si usetris. Keď nevie čo má robiť tak vás mala poslať na gastro s takým malým bábätkom a nie ho nechať trápiť. Na tvojom mieste by som išla v pondelok rovno pre výmenný lístok na gastro. Možno dostane mlieko na predpis pre alergikov.

jarka9669
2. dec 2022

@teldi my keď sme menili mlieko , dr povedala že treba počkať aspoň 3 týždne kým si zvykne

aliaray1
2. dec 2022

@teldi ak su to vetry, nam okrem masaze bruska, polohovanie na max 5 min 3x denne na brusku (nie vecer), vyvysena poloha (ak ide o reflux), pomohlo: do kazdej flase alebo pri kojeni na lyzicku kvapky espumisanL (je vypredany, nahrada je espumisan comfort) + babycalm.

mareri
Odpoveď bola odstránená