icon

Skúsenosti s mliekom Babysmilk

dominika0699
5. nov 2025

Mate niekto skusenosti s tymto mliekom? Dcera ma 3 tyzdne pouzivam ho od zaciatku, ale ziadny pediater ho nepozna a zda sa mi ze jej zacalo robit zle.

meeel
7. nov 2025

@dominika0699 Ano mame skúsenosti,jedno z najlepších dojcenskych mliek na trhu.Ma prírodné zloženie z čisto mliečnych zloziek a colostra.Ziadne tráviace problémy a babatka su spokojne a rastu ,priberaju ako maju.Zo skúsenosti ak používate bežné doplnky ,ktoré pediatri odporúčajú skoro vzdy(Vigantol,Espumisan,Coliprev,Sabsimplex) tak ich môžete vysadiť.Nie sú potrebné vôbec pri týchto mlieckach,aj tieto doplnky mozu sposobovat problemy.Pediatri možno nepoznajú,ale sú len pozitívne skúsenosti na tieto mlieka.

dominika0699
autor
9. nov 2025
@meeel

@dominika0699 Ano mame skúsenosti,jedno z najlepších dojcenskych mliek na trhu.Ma prírodné zloženie z čisto mliečnych zloziek a colostra.Ziadne tráviace problémy a babatka su spokojne a rastu ,priberaju ako maju.Zo skúsenosti ak používate bežné doplnky ,ktoré pediatri odporúčajú skoro vzdy(Vigantol,Espumisan,Coliprev,Sabsimplex) tak ich môžete vysadiť.Nie sú potrebné vôbec pri týchto mlieckach,aj tieto doplnky mozu sposobovat problemy.Pediatri možno nepoznajú,ale sú len pozitívne skúsenosti na tieto mlieka.

@meeel nic v zlom, ale vy odpovedate na kazdu otazku tykajucu sa tohto mlieka 🙂 realne len od Vas vidim pozitivne recenzie . Netvrdim, ze mliecko je zle, stale ho pouzivame, ale chcela by som vidiet skusenosti od viacerych zien. 🙂

anonym_52810b
9. nov 2025

@dominika0699 ja som rozmýšľala že by som ho skúsila ešte dat malej po roku keďže presne sa mi páčilo zloženie aj ospevovanie ale ked som pozerala jamu levovu o tomto mlieku tak som zmenila názor lebo jedine čo tam spravili že nakydali na ostatne značky a vychvalili do nebies tu svoju. A nevedia žiadnu kritiku prijať hneď každého idú udať

petronela1985
9. nov 2025

@dominika0699 vlastné skúsenosti nemám, lebo dojčím ale v termínovke ho ženy chválili, až na to, že sa ťažko rozpúšťa vraj. Vtedy som pozerala zloženie, lebo som mala zníženú tvorbu mlieka a Babysmilk a Kendamil mi vychádzali najlepšie. V konečnom dôsledku ide o to, či tvojmu dieťatku sadne, ak nesadlo, ja osobne by som skúsila Kendamil.

meeel
9. nov 2025
@dominika0699

@meeel nic v zlom, ale vy odpovedate na kazdu otazku tykajucu sa tohto mlieka 🙂 realne len od Vas vidim pozitivne recenzie . Netvrdim, ze mliecko je zle, stale ho pouzivame, ale chcela by som vidiet skusenosti od viacerych zien. 🙂

@dominika0699 tak co mam robiť, neodpovedal Vám. Nemusím🙂

meeel
9. nov 2025
@anonym_52810b

@dominika0699 ja som rozmýšľala že by som ho skúsila ešte dat malej po roku keďže presne sa mi páčilo zloženie aj ospevovanie ale ked som pozerala jamu levovu o tomto mlieku tak som zmenila názor lebo jedine čo tam spravili že nakydali na ostatne značky a vychvalili do nebies tu svoju. A nevedia žiadnu kritiku prijať hneď každého idú udať

@anonym_52810b tak každý ide svoje..aj ti ini ...preto maju firmy😀😃a ved to je telka...urcite to bolo tak postrihane, aby nas to zaujalo..neviem ,za mna sú to hovadiny co sa pise a pri čítaní použiť trosku sedliacke rozumu ..
..asi by sa nesli do telky ,keby nieco z toho bola pravda..taktiez by sa to nepredavalo.
.to co by bolo uz ..to aby som pochybovala aj o inych produktoch ,ked pojdem do obchodu. Snad tie urady tu funguju ..ale ako písala pani. Treba to popozerať a zhodnotiť si..každému sadne niečo ine..

skeblicka777
9. nov 2025
@meeel

@meeel pekná reklama 👍👍👍. Toto mlieko nepoznám, ani sa nechystám, po takejto reklame. Viete vy vôbec načo je vigantol? Z mojich dlhoročných skúseností s deťmi, nikdy pediater neodporúča žiadne kvapky len tak, raz keď mlieko nepasuje, treba ho vymeniť.

dominika0699
autor
10. nov 2025
@meeel

@meeel vy ste pediater alebo nejako zdravotne vystudovana ked odporucate vysadit doplnky ktore predpisuju pediatri? Tymto vasim zapajanim sa pod kazdu diskusiu o mlieku nerobite dobru reklamu, ale skor naopak.

dominika0699
autor
10. nov 2025
@petronela1985

@dominika0699 vlastné skúsenosti nemám, lebo dojčím ale v termínovke ho ženy chválili, až na to, že sa ťažko rozpúšťa vraj. Vtedy som pozerala zloženie, lebo som mala zníženú tvorbu mlieka a Babysmilk a Kendamil mi vychádzali najlepšie. V konečnom dôsledku ide o to, či tvojmu dieťatku sadne, ak nesadlo, ja osobne by som skúsila Kendamil.

@petronela1985 dcerka mala kratkodobe problemu s bruskom, tak som si myslela, ze je to z toho mlieka. Tak som nasadila Nutrilon ktory davali v porodnici HA prosyneo a to bola cista katastrofa. Zo zltych stolic sa stali vodnate zelene, tvrde brusko, smradlave prdiky, podrazdenost skoro cele dni preplakala. Tak som dala nazad Babysmilk, doktorka na pohotovosti kazala a stolica je nazad zlta a dcerka spokojna 🙂 Sice stolicu ma teraz o dost castejsiu aj poplace kym vytlaci ale neda sa to porovnat s Nutrilonom

anonym_52810b
10. nov 2025
@dominika0699

@petronela1985 dcerka mala kratkodobe problemu s bruskom, tak som si myslela, ze je to z toho mlieka. Tak som nasadila Nutrilon ktory davali v porodnici HA prosyneo a to bola cista katastrofa. Zo zltych stolic sa stali vodnate zelene, tvrde brusko, smradlave prdiky, podrazdenost skoro cele dni preplakala. Tak som dala nazad Babysmilk, doktorka na pohotovosti kazala a stolica je nazad zlta a dcerka spokojna 🙂 Sice stolicu ma teraz o dost castejsiu aj poplace kym vytlaci ale neda sa to porovnat s Nutrilonom

@dominika0699 pokiaľ ma problémy že plače pri kakani zmenila by som za iné mlieko lebo určite to v poriadku neni. Je inak velmi zvláštne že to mlieko mi prvý krát vyskocilo od jednej influencerky na ig. Inak tieto naše bežné mlieka vidíme kdekoľvek v reklame na letákoch u Dr čiže je to take diskutabilné keďže influencer pre peniaze urobí čokoľvek len aby zarobil..

skeblicka777
10. nov 2025
@anonym_52810b

@dominika0699 pokiaľ ma problémy že plače pri kakani zmenila by som za iné mlieko lebo určite to v poriadku neni. Je inak velmi zvláštne že to mlieko mi prvý krát vyskocilo od jednej influencerky na ig. Inak tieto naše bežné mlieka vidíme kdekoľvek v reklame na letákoch u Dr čiže je to take diskutabilné keďže influencer pre peniaze urobí čokoľvek len aby zarobil..

@anonym_52810b ja som videla toto mlieko v Jame levovej, už vtedy mi prišlo čudné, že sa musia takto propagovať, ale chcela som ho skúsiť, keďže u mňa su takmer stále bábätká, ale po tejto úžasnej reklame, ako treba všetko vysadiť, budem toto mlieko obchádzať naďaleko a deti kŕmiť overenou klasikou

petronela1985
10. nov 2025
@dominika0699

@dominika0699 v pôrodnici v Nitre dokrmovali bábätká Sunarom premium, každý niečo iné odporúča. Ale hlavné, že bábätku sadne. A s tými ťažkosťami s kakaním ti doktorka čo povedala? Máš zostať pri Babysmilk aj napriek tomu?

dominika0699
autor
10. nov 2025
@anonym_52810b

@anonym_52810b tiez sa mi nepaci, ze ho propaguju hlavne influenceri a ako som pisala vela ludi ho nepozna hlavne doktori, ale v sobotu som bola na detskej pohotovosti kvoli soplikom a spomenula som aj toto mlieko, tak doktorka mi ho odporucila aj ze jej 5 kamaratok ho pouziva a su spokojne, tak dufam, ze nerobim zle lebo zatial jej sedi, to ze mala problem pri kakani nieje stale , myslim si ze si znova nan zvyka kedze 4 dni som jej davala Nutrilon 🙂

dominika0699
autor
10. nov 2025
@petronela1985

@dominika0699 v pôrodnici v Nitre dokrmovali bábätká Sunarom premium, každý niečo iné odporúča. Ale hlavné, že bábätku sadne. A s tými ťažkosťami s kakaním ti doktorka čo povedala? Máš zostať pri Babysmilk aj napriek tomu?

@petronela1985 tie problemy niesu zakazdym, tak uvidim zajtra idem do poradne tak sa riadne popytam, ale urcite je to zmena oproti tomu Nutrilonu, len ako vravim mam aj obavy ked ho az tak pediatri nepoznaju. V drogeriach je sice casto vypredane, ale ajtak by som rada chcela vidiet skusenost viacerych zien a nie jednej a tej istej ktora ocividne robi platenu reklamu tu na diskusiach.

petronela1985
10. nov 2025
@dominika0699

@petronela1985 tie problemy niesu zakazdym, tak uvidim zajtra idem do poradne tak sa riadne popytam, ale urcite je to zmena oproti tomu Nutrilonu, len ako vravim mam aj obavy ked ho az tak pediatri nepoznaju. V drogeriach je sice casto vypredane, ale ajtak by som rada chcela vidiet skusenost viacerych zien a nie jednej a tej istej ktora ocividne robi platenu reklamu tu na diskusiach.

@dominika0699 skús sa ešte spýtať vo vašej termínovke, možno ti pár maminiek poradí, ktoré aj podávajú Babysmilk bábätkám. Ale tak zloženie má mliečko veľmi dobré no, bez ohľadu na reklamu vyššie 😀 Držím palce, aby bábätko prosperovalo a robilo radosť naďalej ☺️

meeel
10. nov 2025
@dominika0699

@dominika0699 nie som platená. Ale ak to takto beriete , nebudem sa k Vam vyjadrovať viac. Krásny vecer