SKúsenosti s mliekom Nutrilon HA prosyneo.
Papá vaše bábätko toto mliečko?
@emily18 my od mala Nutrilon. Kým bolo veľmi malička mala zelenú stolicu zo železa ale s bruškom sme nemali žiadne problémy. A prosyneo je to isté ako ha akurát,že obsahuje probiotiká. Chuť je tá istá inak by to moja mala zbadala. Skúšali sme rôzne mlieka od Nutrilonu všetky druhy ale iba toto jedno mi jedla
Doktorka nám kázala jesť ar nutrilon ale celé zle pretože máme reflux ale s ar nutrilon nás zapeka... A novšie nám nechcela dat ani na predpis mlieko aj keď máme reflux sonom potvrdený ako to celé riešiť dneska nám zmenila mlieko na prosyneo a tiez zle v mlieka h je už strašne veľa peňazí pretože nám to stále meny ak sme ju poprosili mlieko na predpis tak že a prečo by nám ho mala dať... Odpoveď moja bola pretože máme reflux odpovedala že to nieje vážne že si mám mlieko kupovať v plnej hodnote ako ona kupovala svojej vnucke aké mliečko mame skúsiť keď žiadne od nutrilon nám nesedy je to drahé a človek platí iba za značku mám pocit pretože deťom to prináša iba bolesti zapekanie.....
@zlaticaadam to co za kravu lekarku toto povie... ty mas narok na to aby bolo mlieko na predpis....
@zlaticaadam odíď od tej doktorky čo najskor, to nemá právo odmietnuť, keď máte sonom potvrdený
Dobrý večer máme problém mám 3 mes. Syna.
Ktorý má problém s grcanim ale to tak ze mi papame nutrilon alergy digestive čare a zahustujeme nutritonom kvôli tomu že zle znášal bielkovinu mame také mlieko a nutritomkovoli tomu ze máme potvrdený reflux
Synček keď sa na papa 120 niekedy 160 ml tak normálne pekne odgrgne niekedy vynde mliečko niekedy nie. Ale problém nastáva po cca po hodinke.. Vydrcne asi dve polievkové lyžice natraveneho mliečka zrejme je natravene je to ako voda také smrdlave ako kyselina a slizke... Niekedy je to viac priesvitné niekedy trosku biele boli sme u pediatrická a povedala že je to normálne ale mne sa to normálne nezdá trvá to viac ko dva týždne zakaždým po krmeny takto vygrcne ale prospieva a priberá len sa niekedy r9sculuje keď ho položím ako keby ho zaha palila žiadala som o gastro vyšetrenie a odmietla nás tam poslať že zbytočne stresujem ma prosím niekto takú skúsenosť? Do. Mlieka raz denne dávame bio gaja 6 kvapiek
Raz denne vigantol 3 kvapky
A každé kŕmenie sab sympley
Dosť ma takéto grcanie znepokojuje prosím o radu
@zlaticaadam dobrý deň, ako už si presne nepamätám akú “grcku” mal náš malý (aj keď má len 6 mesiacov teraz 😂) ale tiež grckával aj dve hodiny po papaní a tak sme zmenili na mliečko Sunar AR, grckal aj s nim, ale menej a teraz sme už na príkrmoch, tak už len sem tam niečo vygrcne...skúste zmeniť mliečko, tiež sme mali najskor Nutrilon, sle odmietla som dávať 19€ za nutrilon a ešte neviem koľko za nutriton, tak sme nasadili Sunar, ktorý stojí 14€ a dá sa dať aj na predpis 🙂 inak prečo mu dávate toľko kvapiek? Ak smiem vedieť ☺️
10 kvapiek dostáva a on ma mlieko bez bielkoviny
@zlaticaadam a kvôli kolikám dávate kvapky?
Nevedel prdkat tak kázala pediatrická dávať kvapky
U nas cele zle... Bez stolice a silne bolesti...

@emily18 bábätko už nieje ale áno od malička Ha a teraz toto prosyneo