Skúsenosti s Nutrilon Digestive Allergy Care pre bábätká
Ahojte,je tu niekto kto daval bábätku Nutrilon degistive allergy care?
Moze byt ze babatku to mliečko nesadlo?
Používam ho 5deň a ako strašne kolíky ma zneho plus prdy len sem-tam
Neviem teraz či je zle mliečko alebo vitamin D (menili sme z Devitu na Jamiesona)
Ešte nema potvrdenú Alergiu ani intoleranciu,pije to na základe odporúčania keďže z beby expert pro HA mala zas veeeeelmi vela nafuknutych vetrov.
Ja uz som zúfalá Neviem co robiť
Ci skúsiť zmeniť za normalne mlieko nejaký kendamil alebo čo.
@patrissaa skus Baby s milk ... mojej malej pomohol pri bolestiach bruska ... do 3 dni evidentna ulava ... a vitamin D davat rano najlepsie aby sa minimalizovali bolesti bruska z neho
@adabise683 ja už neviem čo mám robiť toto je extrem,myslite si ze tie bolesti môžu byť aj tym ze zatiaľ mala len HA čkove mliečko a teraz to allergy care ? Ze neskúšala som jej davat napr kendamil obyč abo tak?...a vitamín D davam večer,kludne môžem aj ráno?
@patrissaa skus Baby s milk ... mojej malej pomohol pri bolestiach bruska ... do 3 dni evidentna ulava ... a vitamin D davat rano najlepsie aby sa minimalizovali bolesti bruska z neho
@adabise683 a mliečka preto mala také zatiaľ lebo ja som ABKM...mala najprv Beba expert pro HA z tej mala veľa takých nafúknutych prdikov a teraz pri degistive allergy care ma extrem tvrde brusko prdi málo zas
@adabise683 ja už neviem čo mám robiť toto je extrem,myslite si ze tie bolesti môžu byť aj tym ze zatiaľ mala len HA čkove mliečko a teraz to allergy care ? Ze neskúšala som jej davat napr kendamil obyč abo tak?...a vitamín D davam večer,kludne môžem aj ráno?
@patrissaa prave vecer moze sposobovat ten vitamin bolesti bruska... skus davat rano tesne pred podanim mlieka
@patrissaa v Baby s milk nie su emulgatory a oleje ktore casto v inych UM su a tie mozu prave sposobovat tie bolesti
@patrissaa v Baby s milk nie su emulgatory a oleje ktore casto v inych UM su a tie mozu prave sposobovat tie bolesti
@adabise683 a ktorý používaš ty? Akurát som sa nato pozerala a majú na stránke aj nejake špeciálne
@adabise683 a ktorý používaš ty? Akurát som sa nato pozerala a majú na stránke aj nejake špeciálne
@patrissaa ja to "obycajne" premium
@adabise683 baby s milk je topka