icon

Skúsenosti s Nutrilon Digestive Allergy Care pre bábätká

patrissaa
6. aug 2025

Ahojte,je tu niekto kto daval bábätku Nutrilon degistive allergy care?
Moze byt ze babatku to mliečko nesadlo?
Používam ho 5deň a ako strašne kolíky ma zneho plus prdy len sem-tam
Neviem teraz či je zle mliečko alebo vitamin D (menili sme z Devitu na Jamiesona)
Ešte nema potvrdenú Alergiu ani intoleranciu,pije to na základe odporúčania keďže z beby expert pro HA mala zas veeeeelmi vela nafuknutych vetrov.
Ja uz som zúfalá Neviem co robiť
Ci skúsiť zmeniť za normalne mlieko nejaký kendamil alebo čo.

adabise683
6. aug 2025

@patrissaa skus Baby s milk ... mojej malej pomohol pri bolestiach bruska ... do 3 dni evidentna ulava ... a vitamin D davat rano najlepsie aby sa minimalizovali bolesti bruska z neho

patrissaa
autor
6. aug 2025
@adabise683

@patrissaa skus Baby s milk ... mojej malej pomohol pri bolestiach bruska ... do 3 dni evidentna ulava ... a vitamin D davat rano najlepsie aby sa minimalizovali bolesti bruska z neho

@adabise683 ja už neviem čo mám robiť toto je extrem,myslite si ze tie bolesti môžu byť aj tym ze zatiaľ mala len HA čkove mliečko a teraz to allergy care ? Ze neskúšala som jej davat napr kendamil obyč abo tak?...a vitamín D davam večer,kludne môžem aj ráno?

patrissaa
autor
6. aug 2025
@adabise683

@adabise683 a mliečka preto mala také zatiaľ lebo ja som ABKM...mala najprv Beba expert pro HA z tej mala veľa takých nafúknutych prdikov a teraz pri degistive allergy care ma extrem tvrde brusko prdi málo zas

adabise683
6. aug 2025
@patrissaa

@adabise683 ja už neviem čo mám robiť toto je extrem,myslite si ze tie bolesti môžu byť aj tym ze zatiaľ mala len HA čkove mliečko a teraz to allergy care ? Ze neskúšala som jej davat napr kendamil obyč abo tak?...a vitamín D davam večer,kludne môžem aj ráno?

@patrissaa prave vecer moze sposobovat ten vitamin bolesti bruska... skus davat rano tesne pred podanim mlieka

adabise683
6. aug 2025
@patrissaa

@patrissaa v Baby s milk nie su emulgatory a oleje ktore casto v inych UM su a tie mozu prave sposobovat tie bolesti

patrissaa
autor
6. aug 2025
@adabise683

@patrissaa v Baby s milk nie su emulgatory a oleje ktore casto v inych UM su a tie mozu prave sposobovat tie bolesti

@adabise683 a ktorý používaš ty? Akurát som sa nato pozerala a majú na stránke aj nejake špeciálne

majus2323
6. aug 2025

@patrissaa koľko má bábätko ?

patrissaa
autor
6. aug 2025
@majus2323

@patrissaa koľko má bábätko ?

@majus2323 bábätko bude mať o 2tyzdne 3 mesiace

adabise683
6. aug 2025
@patrissaa

@adabise683 a ktorý používaš ty? Akurát som sa nato pozerala a majú na stránke aj nejake špeciálne

@patrissaa ja to "obycajne" premium

majus2323
6. aug 2025
@patrissaa

@majus2323 bábätko bude mať o 2tyzdne 3 mesiace

@patrissaa ak sú to koliky už by to pomaličky malo doznievať...
Popravde nám na koliky nezabralo nič ...ani zmena UM ani všelijaké kvapky , len čas ...

patrissaa
autor
7. aug 2025
@majus2323

@patrissaa ak sú to koliky už by to pomaličky malo doznievať...
Popravde nám na koliky nezabralo nič ...ani zmena UM ani všelijaké kvapky , len čas ...

@majus2323 ale práveže teraz prve dni po zmene um boli úplne super ..teraz to začalo zas byt také

barborienka123
4. okt 2025
@adabise683

@adabise683 baby s milk je topka