Štvormesačná dcérka nepriberá z France Lait premium comfort

miriam7979
3. dec 2020

Ahoojte baby menila som mliecko z beba comfort na France Lait premium comfort...mala my krasne priberala z beby sice vypila lej 90-120ml kazde 3 hod...a teraz z toho france lait jej stoji vaha uz dva dni to je kolko jej ho davam...naschval som ju odvazila pred tym ked som menila a tak a nechaoem teraz z tohto vypije 120-150ml a aj pyta kazde 2 hod...konecne som sa tesila ze som nasla mliekk z ktoreho nevracia,neboli brusko,pekne kaka a je spokojna v nocj a zas toto🤦‍♀️myslite si ze rastla do dlzky alebo v com je problem? Dakujeeem

tosomja
3. dec 2020

@miriam7979 na mlieko sa zvyká dlhšie. Možno lepšie viac kaká. Keď je spokojná, skús aspoň týždeň vydržať. Ja som si prešla tými mliekami pri synovi. V pôrodnici Nutrilon ha, doma Nutrilon, potom Sunar, Sunar AR, potom Beba AR, Nutrilon AR a nakoniec sme sa vrátili k Sunaru ar. Lebo má silný reflux ešte aj v 9mesiacoch.

kolinia
25. dec 2020

@tosomja prosim ta, kedy ste zistili reflux a ako sa u vas prejavuje? Nema z AR mlieka problem s kakanim? Dakujem

tosomja
25. dec 2020

@kolinia uzv porodnici som vedela, lebo aj dcera aj teraz syn vracali prudom aj materske mlieko. V mesiaci sme boli na gastre a potvrdili.
So sunarom Ar sme spokojni. Neboli brusko a dobre kaka. Teraz uz pije len rano a vecer ale aj tak je to ok. Z inych bolelo brusko , hlavne z beba.
Zvracia prudom aj hodinu dve po jedeni. Casto potrebuje odrgnut, ked lezi na rovnom, je nespokojny. Najlepsie mu je, ked spi na mne. Od narodenia. Chodime kazde tri mesiace na ultrazvuk.